Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E clar, evident". Constantin Zotta a privit 5 secunde faza controversată din Farul - FCU Craiova 1948 şi a dat verdictul! A fost sau nu penalty? | EXCLUSIV

"E clar, evident". Constantin Zotta a privit 5 secunde faza controversată din Farul - FCU Craiova 1948 şi a dat verdictul! A fost sau nu penalty? | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a avut nevoie de doar cinci secunde pentru a da un verdict ferm în privinţa fazei controversate din meciul Farul - FCU Craiova 1948 1-0, la Ovidiu. Fostul arbitru a judecat faza la care oltenii au cerut penalty.

Constantin Zotta a spus că FCU Craiova 1948 ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 77 al meciului cu Farul, din deplasare, după un contact neregulamentar între Damien Dussaut şi Compagnucci, pe care arbitrul Andrei Moroiţă nu l-a sancţionat  şi nici nu a fost atenţionat din camera VAR.

Constantin Zotta, verdict ferm după faza în care FCU Craiova 1948 a cerut penalty cu Farul: "Evident!"

Fostul arbitru consideră că faza este clară şi ar fi trebuit să aibă o singură interpretare, iar Moroiţă şi arbitrul din camera VAR, Iulian Călin, nu au luat decizia corectă. Zotta a subliniat şi faptul că faza a fost analizată în camera VAR, iar Călin i-a aprobat lui Moroiţă decizia de a nu acorda penalty.

Zotta a spus că, în opinia sa, Dussaut îl loveşte pe Compagnucci şi s-ar fi impus acordarea unui penalty pentru FCU Craiova 1948: "E un atac întârziat de sancţionat, e chiar clar penalty. S-a verificat, această verificare pleacă tot de la Călin, cumva. A verificat, mă gândesc că... Dacă a durat aşa de mult, ei au comunicat. Este evident cine loveşte minge. Nu ştiu care e motivul pentru care nu s-a dat penalty. Nu putem să fim orbi, dă în piciorul lui Compagnucci. E clar că Dussaut ajunge mai târziu, evident", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Farul - FCU Craiova 1948 1-0, în Superliga

Farul Constanţa a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar în minutul 8 Ronaldo Deaconu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului. Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (min. 43) sau Rivaldinho (min. 61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0. În clasament, echipa lui Gheorghe Hagi este pe locul 4, cu 36 de puncte. FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

FARUL: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki (K. Boli 62) – R. Deaconu, Diogo Queiros (Nedelcu 62), Grameni (I. Vînă 56) – Rivaldinho (C. Ganea 72), L. Munteanu, Budescu (M. Grigoryan 56). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCU CRAIOVA: Gurău - R. Negru, Compagnucci (Kvakic 89), Lacroix, Padula (Mascarenhas 89) – V. Achim, Dr. Albu – Baeten (Sidibe 73), Bauza, Blidar (Blănuţă 46) – A. Chiţu. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene:Dussaut 74, C. Ganea 75 / A. Chiţu 40, Baeten 67, Compagnucci 81

Arbitri: Andrei Moroiţă - Romică Bîrdeş, Valentin Dumitru - Valentin Porumbel

Arbitru VAR: Iulian Călin - Valentin Avram

Observator: Vasile Bratu

Afla mai multe despre: constantin zottapenaltyfarulfcu craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare