Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut”. Giovanni Costantino, concluzie după faza ”fierbinte” din Farul - FCU 1-0: ” Abia aştept să văd un 11 m şi pentru noi”

”A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut”. Giovanni Costantino, concluzie după faza ”fierbinte” din Farul - FCU 1-0: ” Abia aştept să văd un 11 m şi pentru noi”

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCU Craiova, Giovanni Costantino (39 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul campioanei Farul Constanţa.

FCU Craiova a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 0-1, în etapa a 23-a din Superliga României. A fost al doilea eşec din două etape în 2024 pentru olteni.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar Ronaldo Deaconu a deschis scorul  în minutul 9, cu un şut de la marginea careului.

Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (43) sau Rivaldinho (61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

Partida a avut şi o fază controversată de arbitraj. Craiovenii au cerut un penalty în minutul 76, dar jocul a fost lăsat să continue.

Reacţia antrenorului Craiovei: ”A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut”

La finalul meciului, Giovanni Costantino a reacţionat şi a apreciat faptul că jocul a fost echilibrat, doar că elevii săi nu au luat cele mai inspirate decizii la finalizare.

Cât despre faza potenţialului penalty, tehnicianul italian a punctat că ”a fost, dar arbitrul nu a văzut”.

"A fost echilibrată prima repriză, a doua repriză am avut mai multe şanse decât ei. În prima repriză am ajuns până la 20 de metri de poartă, dar n-am şutat, le-am dat şanse pe contraatac. 

Dacă a fost o problemă în apărare - putem primi cinci-şanse goluri... Am dat două centrări foarte periculoase, a fost şi o intervenţie frumoasă a portarului lor, a fost şi acea ocazie între Chiţu şi Blănuţă şi n-au şutat. 

(n.r. despre cea mai controversată fază a meciului - faultul lui Dussaut asupra lui Compagnucci). A fost penalty, dar arbitrul nu a văzut, a fost destul de clar. Abia aştept să văd şi eu un penalty pentru noi.

Dacă mi-e teamă că voi fi demis!? Trebuie să-l întrebaţi pe el (n.r. Adrian Mititelu). Îl subapreciaţi pe patron, e o persoană foarte inteligentă", a declarat Costantino, după meci.

În clasamentul Superligii, FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a , cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: giovanni costantinofcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare