Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, înainte de duelul cu Universitatea Craiova: ”Va trebui să suferim. Titlul se decide la finalul play-off-ului”

Charalambous, înainte de duelul cu Universitatea Craiova: ”Va trebui să suferim. Titlul se decide la finalul play-off-ului”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova şi a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon.

FCSB are în faţă un meci extrem de dificil, împotriva celor de la Universitatea Craiova. Duelul are loc duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superligă.

”Ştim că va fi greu şi că va trebui să suferim”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei, Elias Charalambous a punctat faptul că îşi simte elevii foarte bine pregătiţi şi montaţi pentru deplasarea din Bănie.

Totodată, antrenorul FCSB-ului a subliniat că titlul se va decide abia la finalul play-off-ului, nu acum, chiar dacă echipa sa are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului.

“Un meci greu cu un adversar dificil, simt jucătorii pregătiţi pentru acest meci. Ştim că va fi greu şi că va trebui să suferim, am sentimentul că în acest moment suntem în formă bună. Trebuie să continuăm la fel cum am terminat meciul trecut.

Nu e suficient, e un drum lung, tot ce facem este să luăm fiecare meci în parte. Trebuie să fim concentraţi 100%, să câştigăm toate punctele, va fi foarte important pentru noi.

Vă spun de acum că din punctul meu de vedere, câştigătorul campionatului va fi decis în play-off. Nu contează cine e primul acum, titlul se decide la finalul play-off-ului. Trebuie să o luăm pas cu pas, să fim umili, să muncim în fiecare zi”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

De partea cealaltă, Alex Mitriţă s-a arătat optimist cu privire la şansele Universităţii Craiova în meciul contra FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare