Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie motivul care îl ”ţine în viaţă” pe Cristiano Bergodi la Rapid | EXCLUSIV

MM Stoica ştie motivul care îl ”ţine în viaţă” pe Cristiano Bergodi la Rapid | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa FCU Craiova, într-un meci care a ţinut fanii cu sufletul la gură, scor final 4-3.

MM Stoica nu cred că Şucu era gata să-l dea afară pe Bergodi dacă pierdea meciul cu Craiova

De la un dezavantaj de 1-3 în minutul 56, Rapid a reuşit să întoarcă rezultatul la un incredibil 4-3. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, această victorie nu a salvat doar cele trei puncte, ci şi postul antrenorului Cristiano Bergodi.

  • Înainte de acest meci, Rapid a avut o serie de şase meciuri fără victorie în campionat.

MM Stoica nu crede că postul lui Bergodi este în pericol şi a dezvăluit motivul, în direct, la Orange Sport. 

MM Stoica: ”(n.r. că putea să fie demis la Craiova) Eu nu cred. Ştii de ce? Ca să demiţi un antrenor trebuie să ai o variantă pregătită.

Şi ce variantă? Rapidul nu poate să fie condus de orice antrenor. Şi nu prea cred chestia asta. Şi nu pare Şucu omul care să schimbe în timpul unei competiţii. Mutu a plecat el...” 

Emil Grădinescu: ”Şi eu sunt de această părere. Şucu e adeptul, e incremenit în proiect. E un tip care respectă regulile în afacere, acasă! Pe bune, mi se pare o trăsătură de caracter”

Dan Udrea: ”A dat dovadă de patron in doua momente: când toţi suporterii l-au vrut pe Şumudică, el a zis nu. Acolo şi-a asumat. Şi când lui Bergodi i s-a scandat demisia, el a ieşit şi l-s susţinut!”.

"Hai că am făcut circ!". După ce s-a înfuriat, Bergodi a plecat în hohote de râs de la conferinţa de presă! | VIDEO

Cristiano Bergodi: "Eu răspund, pentru că am personalitate!"

Instalat la Rapid în locul lui Adrian Mutu, Cristiano Bergodi a oferit o replică după ce s-a scris că la scorul de 3-1 pentru FCU Craiova 1948, etapa trecută în Giuleşti, italianul era demis de conducerea clubului. Totuşi, Rapid a întors scorul şi a câştigat meciul cu oltenii.

"Ce vrei să spui tu? Ce a dat de înţeles Şucu? Ce a dat de înţeles când era 1-3? Ce facem? Eu stau să citesc că la 1-3 eram demis? Domnul Şucu a vorbit cu mine altceva. Eu sunt antrenor. Cât mă lasă să-mi fac treaba, îmi fac treaba. Mie mi-a zis altceva.

Dacă pierdeam, puteam să fiu demis, ok, care-i problema? Mie domnul Şucu mi-a zis că nu era deloc aşa (n.r. că nu ar fi fost demis dacă pierdea cu FCU Craiova). Mi-a dat întotodeauna încredere.

Nu ştiu dacă vor să-i facă rău Rapidului sau lui Cristiano Bergodi. Eu am stat liniştit, mi-am văzut de treaba mea. Eu nu sunt aşa, să-mi aşa (n.r. îşi dă o palmă), apoi fac aşa (n.r. întoarce obrazul) şi-mi mai dai încă una.

Eu răspund, pentru că am personalitate. Am răspuns. Am văzut eu că o anumită parte din presă, nu toată lumea… Am văzut o diferenţă faţă de mine", a declarat Bergodi, înainte de meci.

Afla mai multe despre: mm stoicabergodirapid 

viewscnt
Articole similare