Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Rapidului şi-au dezvăluit planul pentru derby-ul cu Dinamo: ”Ceva unic în istoria fotbalului! Amintiri de neuitat”

Fanii Rapidului şi-au dezvăluit planul pentru derby-ul cu Dinamo: ”Ceva unic în istoria fotbalului! Amintiri de neuitat”

Rapid

Comentarii

Fanii Rapidului au dezvăluit ce vor face în timpul derby-ului cu Dinamo. Aceştia au postat un mesaj în mediul online în care au dezvăluit ce au de gând chiar dacî nu merg la duelul de pe Arena Naţională.

Dinamo şi Rapid se vor întâlni într-un derby de mare tradiţie din fotbalul românesc. Meciul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superliga României şi va fi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Va fi doar o galerie în tribune la derby. Galeria giuleştenilor a anunţat că va boicota meciul pentru că a primit prea puţine bilete. Fanii dinamovişti din Peluza Cătălin Hîldan au venit cu o replică dură.

În cele din urmă, suporterii Rapidului au transmis faptul că îşi vor susţine favoriţii de pe Stadionul Giuleşti, chiar dacă nu se vor deplasa la derby-ul de pe Arena Naţională.

Fanii Rapidului: ”Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci şi amintiri de neuitat”

Susţinătorii trupei lui Cristiano Bergodi au postat un mesaj amplu, în care se vorbeşte despre un ”moment unic în istoria fotbalului”, pentur a le da o lectie fanilor rivali.

”Diseară putem să scriem împreună o pagină nouă în istoria noastră, să aducem acasă nu doar o victorie, ci şi un moment unic care va rămâne în amintirile noastre pentru totdeauna.

Le vom putea povesti nepoţilor că am fost acolo, în acea zi friguroasă de Ianuarie, atunci când pe Giuleşti au fost mai mulţi suporteri decât pe Arena Naţională!

Gestul nostru, de a viziona meciul chiar în casa noastră, sub cerul Giuleştiului, este simbolic, însă poate crea o atmosferă de neuitat. În trecut, am făcut pasiuni şi am trăit momente care au marcat istoria Rapidului. Acum, avem ocazia să adăugăm un nou capitol epic.

Aşa cum am umilit steliştii, rămânând în istorie ca având asistenţa cea mai mare pe stadionul de lângă cimitir, aşa vom putea umili şi maidanezii, fiind mai mulţi pe Giuleşti decât pe Arena Naţională, la meci! Ceva unic în istoria fotbalului!

Şi, nu în ultimul rând, avem o promisiunea: în cazul unei victorii, jucătorii noştri se vor îndrepta spre Giuleşti pentru a sărbători alături de noi. Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci şi amintiri de neuitat”, au postat suporterii din Peluza Nord Rapid, pe contul de Facebook.

Fanii Rapidului nu vor merge la derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, din cauza faptului că au primit puţine bilete la meci, iar locurile destinate oaspeţilor erau situate la inelul 3 al celui mai mare stadion din ţară.

Afla mai multe despre: rapidgiulestidinamo rapidfani rapid 

viewscnt
Articole similare