Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde vor vedea fanii Rapidului meciul cu Dinamo, după ce Peluza Nord a anunţat că va boicota derby-ul. Comunicatul oficial emis de giuleşteni

Unde vor vedea fanii Rapidului meciul cu Dinamo, după ce Peluza Nord a anunţat că va boicota derby-ul. Comunicatul oficial emis de giuleşteni

Superliga

Comentarii

Fanii Rapidului au găsit o soluţie pentru a urmări împreună derby-ul cu Dinamo de sâmbătă. Suporterii rapidişti se vor strânge pe Stadionul Giuleşti şi vor urmări partida, după ce au anunţat că vor boicota meciul, din cauza unui compromis nerespectat de Peluza Cătălin Hîldan, referitor la numărul de bilete alocate oaspeţilor.

Rapidiştii vor fi prezenţi pe Giuleşti pentru a urmări derby-ul cu Dinamo

”Ţinând cont de faptul că suporterii noştri nu vor fi prezenţi în peluza Arenei Naţionale, porţile Giuleştiului se vor deschide pentru toţi rapidiştii care vor să-i susţină pe baieţi de la distanţă.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiştilor vor răsuna până pe Arenă.  

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord şi Tribuna a II-a, urmând ca şi celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri”, a notat Rapid pe contul oficial de Facebook.

Decizia Peluzei Nord Rapid de a boicota meciul a venit ca urmare a unei neînţelegeri între Peluza Cătălin Hîldan şi Peluza Sud Dinamo. 

Deşi cei de la Sud Dinamo ar fi acceptat ca rapidiştii să primească 5000 de bilete, ”PCH” nu a fost de acord cu acest lucru, iar giuleştenii au primit într-un final doar 2800 de bilete, mult prea puţine, după spusele lui ”Bocciu”.

În tur, dinamoviştii au refuzat să intre pe Giuleşti, după ce coregrafia lor a fost interzisă pe stadion, deoarece conţinea un mesaj rasist.

Afla mai multe despre: rapidsuperligădinamopeluza nord 

viewscnt
Articole similare