Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Adrian Mutu de la instalarea pe banca celor de la CFR Cluj: "Banii nu sunt importanţi pentru mine"

Primele declaraţii ale lui Adrian Mutu de la instalarea pe banca celor de la CFR Cluj: "Banii nu sunt importanţi pentru mine"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj. "Briliantul" a oferit primele declaraţii de la instalarea sa pe banca formaţiei din Cluj-Napoca.

Adrian Mutu este noul antrenor al celor de la CFR Cluj. Fostul antrenor de la Rapid, Neftchi Baku şi FC Voluntari a fost numit pe banca formaţiei din Gruia după demiterea italianului Andrea Mandorlini, venită după o înfrângere dezamăgitoare pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 1-0.

Adrian Mutu: "Este o provocare mare"

(n.r. despre Lucescu la Rapid) "Foarte frumos, foarte bine, cred că şi posibila venire a domnului Lucescu la Rapid, nu face nimic altceva decât să anime şi să aducă forţă ligii noastre, este o onoare să ai in faţă astfel de antrenori.

Cu siguranţă voi face schimbări tot ceea ce conteaza pentru mine este reacţia jucătorilor pe teren.

(n.r. despre un derby cu U Cluj în play-off) De ce nu, am jucat multe derby-uri, mi-aş dori să-l joc şi pe acesta.

Sunt bucuros că sunt aici, este o mare repsonsabilitate, o mare provocare pentru mine, o echipă importantă, cea mai titrată din ultimii 15 ani, chiar 20, pentru asta spun că este o mare responsabilitate, la CFR există o şansă să câştigăm toate meciurile.

Pentru mine banii nu sunt importanţi, este o investiţie pe care o fac în mine însumi. Este o provocare mare să fiu la un club de genul acesta şi sper să şi reuseşc să confirm, de aceea banii şi alte lucruri nu au contat.

Eu vreau să mă gândesc la prezent şi la viitorul apropiat, ne aşteaptă meciuri grele, sper să pot arăta tuturor de ce sunt în stare." a declarat Adrian Mutu, la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutucristi balaj 

viewscnt
Articole similare