Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi o aiureală să apere la EURO!” Sorin Cârţu nu îi dă nicio şansă lui Horaţiu Moldovan la Atletico: ”Nu poate emite pretenţii” | EXCLUSIV

”Ar fi o aiureală să apere la EURO!” Sorin Cârţu nu îi dă nicio şansă lui Horaţiu Moldovan la Atletico: ”Nu poate emite pretenţii”  | EXCLUSIV

EURO

Comentarii

Horaţiu Moldovan a semnat cu Atletico, însă mutarea sa la Madrid nu este văzută cu ochi buni de Sorin Cârţu. Fostul atacant al Universităţii Craiova nu este impresionat de transferul portarului român în Spania şi este de părere că acesta nu ar merita să apare poarta naţionalei la EURO,dacă nu va avea meciuri în picioare pentru trupa lui Diego Simone.

Cârţu pune presiune pe Edi Iordănescu: ”Naţionala pierde dacă se bazează doar pe Moldovan”

Fostul portar al Rapidului a fost doar rezervă în partida de Cupă, câştigată de Atletico cu 1-0 contra Sevillei, iar Sorin Cârţu a declarat, în exclusivitate pentru Orange Sport, că românul nu se poate lupta cu Jan Oblak pentru titularizare.

Mai mult decât atât, fosta glorie a susţinut că ar fi o greşeală ca Moldovan să apere la turneul final din Germania, deşi acesta a fost unul dintre artizanii care au calificat România la primul turneu final, după opt ani de secetă.

”Pentru el (n.r. Horaţiu Moldovan), da, e o rază de lumină. Pentru faptul că a fost titularul postului de la naţională e o problemă. El va fi un portar luat pentru antrenamente, sau maxim pentru meciuri de Cupă sau amicale, dar în niciun caz nu-l văd titularul postului la Atletico. Naţionala pierde dacă se bazează doar pe Moldovan.

Moldovan nu poate să aibă pretenţii să mai apere în poarta naţionalei României făcând doar antrenamente, chiar dacă le faci la Atletico. E o aiureală. Mi s-ar părea o decizie aberantă şi a selecţionerului dacă ar lua-o în sensul ăsta”, a spus Sorin Cârţu pentru Orange Sport.

Mihai Stoica crede în şansa lui Moldovan la Atletico: ”Mi se pare extraordinar”

Oficialul de la FCSB a dat exemplul lui Ciprian Tătăruşanu, căruia îi acordă credit pentru titlul cucerit de AC Milan în 2022. Tătăruşanu a profitat de accidentarea lui Mike Maignan şi a avut câteva partide bune în sezonul în care rossonerii au câştigat ultimul titlu, deşi mulţi fani erau reticienţi în privinţa titularizării sale.

În noiembrie 2021, fostul portar de la FCSB a salvat un punct pentru Milan în derby-ul cu Inter, graţie unei parade de excepţie, la un penalty executat de Lautaro Martinez. Ulterior, trupa lui Stefano Pioli a câştigat titlul, la un punct distanţă de marea rivală Inter.

”Când s-a dus Tătăruşanu la Milan, erau voci care spuneau: ”Cum să fi rezerva lui Donnarumma?” Tătăruşanu a fost unul dintre artizanii titului câştigat de Milan, pentru că a apărat penalty la 1-1 în meciul direct.  Dacă pierdeau cu Inter, poate lua Inter campionatul.

Asta a fost realitatea. Chiar vedeam imagini de la antrenament. Simplul fapt că bate palma cu Oblak este o mare realizare pentru fotbalul românesc. Este mare lucru să avem fotbalist la Atletico Madrid. Nu se ştie niciodată. Mie mi se pare extraordinar”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: sorin cârţuhoraţiu moldovanatletico madridjan oblakechipa naţională 

viewscnt
Articole similare