Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Andrea Compagno la FC U Craiova? Anunţul lui Adrian Mititelu: "Îşi doreşte mai mult"

Revine Andrea Compagno la FC U Craiova? Anunţul lui Adrian Mititelu: "Îşi doreşte mai mult"

FC U Craiova

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani), este pe lista neagră a patronului celor de la FCSB, Gigi Becali.

Becali este dispus să renunţe la Compagno în această iarnă pentru preţul potrivit, 300.000 de euro este noua sumă cerută de latifundiarul din Pipera pentru atacantul său italian.

Gigi Becali i-a scăzut treptat preţul fotbalistului italian pentru a atrage interesul altor echipe. Problema finanţatorului FCSB-ului a intervenit în momentul în care acesta a realizat că vânzarea lui Compagno nu mai reprezintă o afacere profitabilă.

  • 1.500.000 de euro a plătit Becali celor de la FC U Craiova în august 2022. 

Gigi Becali a cerut suma de 400.000 de euro pentru Andrea Compagno, la începutul perioadei de mercato din această iarnă, dar fără rezolvare, aşa că preţul atacantului italian a scăzut la 300.000 de euro.

Adrian Mititelu: "Are un salariu foarte mare"

Adrian Mititelu, patronul clubului care l-a adus pe Compagno în România în 2020 îşi doreşte să-l aducă înapoi pe masivul atacant italian, dar consideră un eventual transfer al său înapoi la Craiova o mutare care depăşeşte posibilităţile financiare ale clubului.

"Nu cred că Andrea mai vrea să vină la FC U deoarece el îşi doreşte mult mai mult. El are şi un salariu foarte mare, iar pentru asta noi, la FC U, ar însemna să spargem o barieră. Noi avem putere să mergem până la 15.000 de euro pe lună, maximum. 

(n.r. Vă surprinde că Gigi Becali cere doar 300.000 de euro pe el?) Nu mă surprinde, ştiţi foarte bine cum este domnul Becali. Dacă nu-i mai place este problema lui”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sport.ro

 
 

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititeluandrea compagnogigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare