Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat de Mititelu pentru Compagno, Gigi Becali a dat replica: ”Poţi să faci Rolls din Volkswagen? Eu ştiu despre ce e vorba”

Criticat de Mititelu pentru Compagno, Gigi Becali a dat replica: ”Poţi să faci Rolls din Volkswagen? Eu ştiu despre ce e vorba”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru Adrian Mititelu, care l-a criticat pe patronul FCSB-ului pentru situaţia în care a ajuns Andrea Compagno (27 de ani).

Andrea Compagno a ajuns rezervă de lux la FCSB. După ce în sezonul trecut a fost golgheterul echipei, în actuala stagiune a prins din ce în ce mai puţine minute de joc.

Iar Gigi Becali a transmis de mai multe ori că vrea să scape de atacantul italian pe care l-a cumpărat în 2022 cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova. Acum, vrea să-l dea cu doar 400.000 de euro.

Gigi Becali: ”Nu trebuie să luăm în calcul ce zice Adrian Mititelu!”

Adrian Mititelu s-a arătat supărat de situaţia în care a ajuns la FCSB fostul său jucător şi a dat vina pe Gigi Becali. Patronul echipei bucureştene nu a rămas dator şi i-a răspuns.

”Nu trebuie să luăm în calcul ce zice Adrian Mititelu! Zice şi el, săracul. Orice om poate să zică ceva! E o părere a lui. Eu nu mă mai supăr pe oamenii care au păreri, e părerea lui, aşa crede el. Fiecare om are o părere, că o spune sau nu. Fiecare cu treaba lui, eu ştiu despre ce e vorba.

Dacă nici eu nu l-am mai încercat şi dacă nici eu nu i-am dat şanse, şi dă-i, şi bagă-l, şi dă-i, şi bagă-l, ce să faci? Poţi să faci din Volkswagen, Rolls? Vezi că n-am mai zis Audi, am zis Volkswagen”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Mititelu: ”Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”

”Domnul Becali şi-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit preţul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? 

Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB). Şi probabil că impresarul lui aşteaptă să îl ducă la vară liber, să ia şi el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. 

Şi-a distrus propriul jucător cu declaraţiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, afirma Adrian Mititelu, despre situaţia lui Compagno la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliadrian mititeluandrea compagno 

viewscnt
Articole similare