Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Doi titulari de la Dinamo, OUT pentru meciul cu Rapid! Fotbaliştii îşi negociază deja plecarea

BREAKING | Doi titulari de la Dinamo, OUT pentru meciul cu Rapid! Fotbaliştii îşi negociază deja plecarea

Dinamo București

Comentarii

Quentin Bena şi Lamine Ghezali sunt jucătorii în afara lotului celor de la Dinamo pentru derby-ul cu Rapid din etapa a 23-a din Superliga.

Cei doi fotbalişti francezi nu fac parte din lotul dinamoviştilor pentru derby-ul crucial cu Rapid, partidă care se va disputa pe Arena Naţională.

Bena şi Ghezali, oameni importanţi în sezonul trecut, pentru Dinamo

Conform Fanatik, Bena şi Ghezali îşi negociază deja plecarea de la Dinamo, spre o grupare din Azerbaidjan. Cei doi fotbalişti titulari de la Dinamo au bifat 17 partide în acest sezon, în tricoul "câinilor roşii", în Superliga.

Ghezali a impresionat în sezonul trecut la Dinamo, în Liga a 2-a, şi a fost un om important în efortul dinamoviştilor de a reveni în Superliga. Quentin Bena a contribuit şi el la promovarea echipei în prima ligă.

Încă cu câteva zile înaintea meciului Dinamo - Rapid s-a iscat o discuţie aprinsă legată de biletele care le vor fi atribuite fanilor din Giuleşti pentru derbyul care va fi găzduit pe Arena Naţională.

S-a iscat un scandal monstru între cele două cluburi după ce giuleştenii au aflat că vor avea parte de mult mai puţine bilete decât li s-a spus că vor primi. Dinamo este pe locul 15 în Superliga, cu 16 puncte, în timp ce Rapid se află pe locul trei, cu 36 de puncte.

În partida tur, disputată pe stadionul din Giuleşti, Rapid s-a impus cu scorul de 4-0 într-un meci în care gazdele nu le-au permis celor de la Dinamo să se apropie de poartă.

 

 

Afla mai multe despre: dinamorapidsuperligaquentin benalamine ghezali 

viewscnt
Articole similare