Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine iese învingătoare în derby: ”Dinamo a jucat foarte slab, dar şi Rapid ne-a arătat că are momentele ei de glorie” | EXCLUSIV

Cine iese învingătoare în derby: ”Dinamo a jucat foarte slab, dar şi Rapid ne-a arătat că are momentele ei de glorie” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Etapa cu numărul 23 din Superligă aduce un derby important al fotbalului românesc, cel dintre Dinamo şi Rapid. Iar unul dintre foştii mari atacanţi ai naţionalei României, Viorel Moldovan (51 de ani), a făcut prefaţa acestui duel ce va avea loc la finalul săptămânii.

Dinamo şi Rapid se vor întâlni într-un derby de mare tradiţie din fotbalul românesc. Meciul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superliga României şi va fi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dar au apărut deja primele probleme. Va fi doar o galerie în tribune la derby. Fanii giuleştenilor au anunţat că vor boicota meciul pentru că au primit prea puţine bilete. 

De altfel, într-o intervenţie telefonică la Orange Sport, unul dintre acţionarii Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat că sunt şanse mari ca Ermal Krasniqi, jucător adus în această iarnă de la CFR Cluj, să lipsească de la meciul cu Dinamo.

Viorel Moldovan: ”Văd Rapidul să câştige acest meci”

Dar în ciuda acestei posibilie absenţe, Viorel Moldovan o vede favorită clară pe Rapid în derby-ul cu Dinamo, mai ales după imboldul de încredere căpătat de echipa lui Cristiano Bergodi ca urmare a victoriei uriaşe cu FCU Craiova (4-3).

”După ce am văzut în meciul cu Petrolul, se anunţă un derby destul de dezechilibrat. Dinamo a jucat foarte slab. Văd Rapidul să câştige acest meci. A reuşit şi Rapidul să câştige după foarte mult timo. Capitalul de încredere e refăcut. 

Dar să nu uităm că un derby e un derby şi că, indiferent de situaţia în clasament, se pot întâmpla foarte multe. Poate interveni acea mobilizare, orgoliu. La Dinamo s-au schimbat foarte multe lucruri, sunt mulţi jucători care nu cunosc în mod amănunţit ce înseamnă un derby cu Rapid.

Vom vedea ce va fi pentru că şi Rapid ne-a arătat în decursul timpului că mai are momentele ei de glorie în care oscilează zeci de minute (n.r. într-un meci)”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Mihai Stoica, prezent şi el în studioul Orange Sport, a prefaţat de asemenea derby-ul dintre Dinamo şi Rapid.

”Mă aştept la orice. Cum m-am aşteptat la Botoşani - CFR (n.r. 1-0), mă aştept la orice. Bineînţeles că mi-ar plăcea să bată Dinamo pentru că ne-ar ajuta pe noi, FCSB. (n.r. râde). E clar ca Rapidul e favorită”, a adăugat şi Mihai Stoica.

În clasamentul Superligii, Rapid ocupă locul 3, cu 36 de puncte, după 22 de etape, în timp ce Dinamo este penultima, cu doar 16 puncte acumuluate până în prezent.

Afla mai multe despre: rapidrapid dinamoviorel moldovansuperliga 

viewscnt
Articole similare