Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E singura rivală”. Unica echipă din Superligă care îi dă emoţii FCSB-ului în lupta la titlu | EXCLUSIV

”E singura rivală”. Unica echipă din Superligă care îi dă emoţii FCSB-ului în lupta la titlu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

FCSB a profitat de paşii greşiţi ai celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi şi-au mărit distanţa faţă de locul 2.

Rapid, singura echipă capabilă să o încurce pe FCSB în lupta la titlu?

FCSB a prins aripi după victoria categorică obţinută în prima etapă a anului, scor 4-0, în faţa UTA-ei. 

Bogdan Cosmescu o vede pe FCSB principala favorită la titlu, iar singura ei rivală campionat considerată capabilă să emită pretenţii în lupta pentru campionat, chiar dacă rezultatele lor nu au fost pe măsură, este Rapid.

  • Rapid a revenit de la 1-3 şi a învins FCU Craiova, scor 4-3, în prima etapă a anului.

Constantin Zotta: Cei care trebuie să vadă, au ce să vadă după meciul Rapidului. Într-un meci în care au luat 3 puncte s-au văzut multe, multe puncte slabe! Au timp să lucreze la ele dacă vor. Eu cred că meciul ăsta îi ajută foarte mult.

Bogdan Cosmescu: Rapid e singura rivală a FCSB-ului, e singură, are public, investiţii, are încredere. E posibil să se întâmple. 

Basarab Panduru: Nu te aşteptai să arate bine văzând schimbările astea în echipă. Era normal să nu fie omogeni, aveau nevoie de victoria asta să aibă timp să le dea moral şi să aibă timp să se pregătescă. 

  • Sezonul 2002-2003 a fost ultimul în care Rapid s-a încoronat campioana României. A fost al treilea titlu din palmaresul clubului.

FCSB este lider în Superliga, cu 47 de puncte, la 11 puncte în faţa celor de la CFR Cluj. Rapid este pe locul 3, cu 36 de puncte.

MM Stoica o laudă pe Universitatea Craiova: „O văd foarte bună” 

„Eu o văd pe Craiova cea mai bună echipă. Meciul cu Farul (n.r- pierdut 1-2) a fost o surpriză imensă, mai ales cu Farul în acea componenţă. 

Craiova a avut nişte ocazii mari cu Farul. Da, a mai avut şi Farul, dar pe Craiova o văd foarte bună. Cred că Universitatea Craiova cu Screciu e altă echipă. Şi cu Soiri. M-am mirat că n-a jucat de la început. 

Dintre Craiova, Rapid, CFR... Am făcut un tur prin Antalya. Da, sunt meciuri de pregătire, nu sunt relevante, dar totuşi vezi potenţialul. Şi Craiova mi s-a părut net superioară celorlalte. Şi Sepsi mi s-a părut foarte bună. Ne interesează să nu pierdem la Craiova, normal. O ţinem departe. Dacă vom câştiga, este excepţional ”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport. 

Declaraţia cu care Adi Mutu i-a cucerit pe fanii lui CFR Cluj! Ce a spus despre club la prezentarea oficială în Gruia

Afla mai multe despre: fcsbrapidtitlu 

viewscnt
Articole similare