Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid tremură! Fotbalistul de un milion de euro, în pericol pentru derby-ul cu Dinamo: "Există posibilitatea să nu facă parte din lot" | EXCLUSIV

Rapid tremură! Fotbalistul de un milion de euro, în pericol pentru derby-ul cu Dinamo: "Există posibilitatea să nu facă parte din lot" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid are probleme de lot înaintea meciului cu Dinamo. ”Thriller-ul” cu FCU Craiova 1948 i-a costat scump pe giuleşteni, care, cel mai probabil, nu se vor putea baza pe Krasniqi pentru derby-ul din această etapă.

Probleme pentru Rapid! Krasniqi poate ”sări” peste meciul cu Dinamo

Atacantul kosovar, transferat de Rapid de la CFR Cluj în această iarnă în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit de Cristiano Bergodi la pauza meciului cu FCU Craiova 1948

Victor Angelescu a declarat că este puţin probabil ca Ermal Krasniqi să facă parte din lotul Rapidului pentru partida de sâmbătă. La lista accidentaţilor se adaugă Claudiu Petrila şi Mattias Kait, care încă nu sunt apţi 100%.

”Avem cei trei jucători accidentaţi. Există posibilitatea ca nici Krasniqi să nu facă parte din lot, plus Petrila şi Kait”, a spus Victor Angelescu la Orange Sport.

Angelescu sare în apărarea Peluzei Nord: ”Nu trebuia să se ajungă la această situaţie”

Acţionarul Rapidului este de partea suporterilor giuleşteni, după ce aceştia au anunţat că nu se vor prezenta la partida cu Dinamo, din cauza unui compromis nerespectat de Peluza Cătălin Hîldan.

”Normal că va conta absenţa suporterilor. Pentru orice echipa de tradiţie este important să ai suporterii alături. Sper să facem un meci bun. Ei au declarat în ce condiţii sunt prezenţi. Li s-a promis ceva, dar dacă vor primi cele 2800 la primul inel, probabil că vor veni. În momentul de faţă, probabilitatea este destul de mare să nu vină.

Cred că lucrurile trebuiau făcute clar de la început: câte bilete vor fi şi unde se vor da. Nu este normal că cealaltă echipa să îşi schimbe promisiunile. Îi înţeleg şi pe cei de la Dinamo, pentru că vor să aibă un avantaj, dar dacă lucrurile erau clare de la început, nu cred că trebuia să se ajungă la această situaţie”, a adăugat Angelescu.

Afla mai multe despre: superligădinamorapidkrasniqicfr 

viewscnt
Articole similare