Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost prima cerinţă". Victor Angelescu spune ce a cerut Horaţiu Moldovan când a semnat cu Rapid. Şefii au acceptat compromisul | EXCLUSIV

"A fost prima cerinţă". Victor Angelescu spune ce a cerut Horaţiu Moldovan când a semnat cu Rapid. Şefii au acceptat compromisul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Victor Angelescu a vorbit despre transferul lui Horaţiu Moldovan (26 de ani), plecat pentru 800.000 de euro la Atletico Madrid în urmă cu câteva zile. Clauza de reziliere a lui Moldovan, 800.000 de euro, a stârnit multe discuţii, în condiţiile transferului în LaLiga.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Horaţiu Moldovan după ce i-a plătit clauza de reziliere a contractului cu Rapid. În momentul când s-a aflat suma, ţinând cont de magnitutidinea numelui lui Atletico, conducerea Rapidului a fost criticată pentru că l-a "scăpat" prea ieftin pe portar.

Victor Angelescu dezvăluie compromisul pe care l-a acceptat conducerea Rapidului cu Horaţiu Moldovan: "Ne-am fi dorit o clauză mai mare"

Victor Angelescu a dezvăluit, la Orange Sport, că atunci când a semnat prelungirea contractului cu Rapid - deşi mai avea puţin din înţelegerea cu giuleştenii - Horaţiu Moldovan a pus o condiţie pentru a "da cu pixul". Este vorba despre această clauză de reziliere, un destul de mică pentru nivelul la care a ajuns portarul echipei naţionale a României.

Unul dintre şefii Rapidului, Angelescu, a dezvăluit că şi-ar fi dorit o clauză mai mare pentru Horaţiu Moldovan, însă la negocieri aceasta nu a fost posibilă.

"Horaţiu a venit la noi când eram în Liga 2. Salariul lui nu a fost mare niciodată, iar când am prelungit cu el, el mai avea foarte puţin din contact. Asta a fost prima cerinţă a lui. Să aibă o clauză de reziliere normală. Nu debutase încă la echipa naţională. Am fi vrut să punem o clauză mai mare", a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

Atletico Madrid l-a prezentat pe Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico de Madrid. Românul a fost vizibil emoţionat în timpul prezentării şi a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu gruparea madrilenă. Enrique Cerezo, preşedintele lui Atleti, a asistat la prezentarea lui Moldovan.

"Este o mândrie să ajung la un club aşa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aştept rândul să debutez în aceste culori. Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aştepta până când îmi va veni şansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calităţi bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reuşit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horaţiu Moldovan.

Afla mai multe despre: victor angelescuhoratiu moldovantransferrapidclauza de reziliere 

viewscnt
Articole similare