Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica numeşte înlocuitorul pe care FCSB i l-a găsit lui Compagno: "Are 1.91. Imbatabil" | EXCLUSIV

Mihai Stoica numeşte înlocuitorul pe care FCSB i l-a găsit lui Compagno: "Are 1.91. Imbatabil" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) este din ce în ce mai aproape de plecarea de la FCSB, iar conducerea liderului din Superligă a găsit jucătorul care ar putea fi înlocuitorul italianului şi ar putea juca pe postul de atacant central pe care evolua acesta.

Gigi Becali s-a săturat de Andrea Compagno şi vrea să scape de el cât mai repede.

La început, patronul FCSB-ului solicita 1.5 milioane de euro în schimbul atacantului italian, adică exact suma în schimbul căreia l-a achiziţionat pe acesta în vara lui 2022 de la FCU Craiova.

Totuşi, mai nimeni nu s-a înghesuit să plătească aceşti bani, iar Gigi Becali a mai lăsat treptat din preţ. În primă fază, a scăzut până la un milion de euro, apoi până la 400.000 de euro, iar mai nou chiar până la 300.000 de euro, după cum însuşi el a anunţat recent.

Mai mult, în cazul în care în cele din urmă va reuşi să îl dea pe Andrea Compagno la o echipă, Gigi Becali informa că nu va mai aduce vreun alt atacant la FCSB pentru a-l înlocui pe italian.

Cine i-ar putea lua locul lui Compagno în echipa FCSB-ului

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre această situaţie şi a punctat faptul că liderul din România are deja un jucător care ar putea juca pe poziţia de ”nouar”: David Miculescu.

”David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9. 

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Viorel Moldovan a explicat şi el că David Miculescu ar putea juca pe postul de atacant central în noua formulă tactică a FCSB-ului, chiar dacă jucătorul sosit de la UTA a evoluat pe foarte multe poziţii până în acest moment. 

”Miculescu ar putea să interpreteze rolul de nouar. Şi el a fost purtat peste tot, dar dacă i se defineşte poziţia, poate să joace”.

David Miculescu a ajuns la FCSB în acelaşi an cu Andrea Compagno, vara lui 2022. Gigi Becali plătea 1,7 milioane de euro celor de la UTA Arad.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadavid miculescugigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare