Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni înainte de Dinamo - Rapid! Galeria giuleşteană a anunţat că va boicota marele derby Reacţia lui ”Bocciu”: ”Nu putem accepta asta”

Tensiuni înainte de Dinamo - Rapid! Galeria giuleşteană a anunţat că va boicota marele derby Reacţia lui ”Bocciu”: ”Nu putem accepta asta”

Superliga

Comentarii

Bucureştiul fierbe înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Rapid, iar fanii celor două echipe au început ”războiul”, cu toate că mai sunt trei zile până la meciul de pe Arena Naţională. Liviu Ungurean, liderul Peluzei Nord Rapid, a anunţat că galeria giuleşteană nu se va prezenta la meci, ca urmare a unei neînţelegere pe care dinamoviştii nu au respectat-o.

Galeria Rapidului boicotează meciul cu Dinamo! Cum s-a ajuns la această situaţie

Decizia Peluzei Nord Rapid a venit ca urmare a unei neînţelegeri între Peluza Cătălin Hîldan şi Peluza Sud Dinamo. Conform ProSport, cele două facţiuni ce susţin gruparea din Ştefan cel Mare nu au ajuns la un acord în privinţa numărului de bilete pe care clubul urma să le aloce suporterilor oaspeţi.

Deşi cei de la Sud Dinamo ar fi acceptat ca rapidiştii să primească 5000 de bilete, ”PCH” nu a fost de acord cu acest lucru, iar giuleştenii au primit într-un final doar 2800 de bilete, mult prea puţine, după spusele lui ”Bocciu”.

În tur, dinamoviştii au refuzat să intre pe Giuleşti, după ce coregrafia lor a fost interzisă pe stadion, deoarece conţinea un mesaj rasist.

”Bocciu” a răbufnit: ”Ne sunt îngrădite drepturile de suporteri”

”Din păcate pentru toţi iubitorii fotbalului românesc, noi am înţeles că ni se dau cele 5.000 de bilete promise de către băieţii din galeria dinamovistă, lucru care nu s-a mai întâmplat. Au revenit asupra deciziei şi ne-au revenit doar 2.800, iar astăzi când am vrut să achiziţionăm cele 2.800 de tichete, ne-am trezit că plătim 25 de RON pe un bilet sus la inelul trei, lucru pe care nu-l vom accepta niciodată.

Niciodată nu vom accepta să fim puşi fără voia noastră la inelul 3 şi în acest context nu ne vom prezenta la meci. Nu ştiu dacă li s-a făcut frică de noi. Sunt surprins neplăcut de această decizie deoarece oamenii şi-au dat cuvântul. Noi venim în Giuleşti, daţi-ne sectorul cu toate locurile aferente şi noi vă vom da peluza pe Naţional Arena, lucru care văd că nu se respectă

Vedem că ne sunt îngrădite drepturile de suporteri şi nu putem să luăm parte la un meci în care să fim bătaia de joc a unora. Băieţii noştri vor înţelege acest motiv şi vor fi concentraţi de două ori mai mult asupra jocului”, a transmis Liviu Ungurean, conform sursei citate.

Derby-ul dintre Dinamo şi Rapid este programat sâmbătă, pe 27 ianuarie, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor fi în format video pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: superligărapidbocciuliviu ungureandinamopeluza cătălin hîldansud dinamo 

viewscnt
Articole similare