Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De la ei, la Compagno. Atacanţii trecuţi pe la FCSB şi regretaţi de patronul Gigi Becali: "El a fost favoritul lui" | EXCLUSIV

De la ei, la Compagno. Atacanţii trecuţi pe la FCSB şi regretaţi de patronul Gigi Becali: "El a fost favoritul lui" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a numit atacanţii trecuţi pe la FCSB care au fost pe placul patronului formaţiei "roş-albastre", Gigi Becali.

Andrea Compagno este pe lista neagră a patronului celor de la FCSB, Gigi Becali. Italianul în vârstă de 27 de ani transferat de FCSB în 2022 de la FC U Craiova 1948 pentru suma de 1.500.000 de euro nu l-a impresionat pe Gigi Becali.

Gigi Becali, pe minus cu Andrea Compagno

Latifundiarul din Pipera este dispus să renunţe la atacantul italian în această iarnă pentru o sumă de aproape trei ori mai mică faţă de suma plătită lui Adrian Mititelu cu aproape un an şi jumătate în urmă.

MM Stoica a vorbit despre jucătorii ofensivi trecuţi pe la FCSB, de impactul acestora asupra jocului echipei, dar şi despre opinia finanţatorului grupării bucureştene despre calităţile lor ofensive.

"Gigi plăteşte, a încercat, a dat foarte mulţi bani pe Compagno, unul dintre cele mai mari transferuri interne din istoria fotbalului românesc.

De atâţia ani ştiu foarte bine profilul jucătorului care îi place lui Gigi. Dică era un jucător excepţional, nu era dintre favoriţii lui, nu dribla, nu avea explozie.

În schimb era un jucător de o eficienţă ieşită din comun, alerga foarte mult şi marca foarte multe goluri. Până la accidentare a fost golgheterul echipei în fiecare an, în primii patru ani, jucând al doilea atacant." a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Un atacant care a jucat pentru FCSB într-o perioadă foarte bună a clubului, Raul Rusescu, nu s-a încadrat în tiparul propus de patron.

"Rusescu, un alt fotbalist foarte eficient, nu era printre favoriţi." a spus MM Stoica.

În schimb, Gigi Becali i-a remarcat pe parcursul anilor pe Nicolae Stanciu şi Olimpiu Moruţan, jucători cu tehnică peste media competiţiei interne.

"De Moruţan îi plăcea foarte mult, ăştia sunt jucătorii care îi plăceau lui Gigi. Nicolae Stanciu, dau exemple de jucători care au reprezentat ceva pentru noi. Stanciu era un jucător foarte eficient." a mai spus MM Stoica.

MM Stoica a numit şi favoritul patronului celor de la FCSB, dar şi jucătorii pe care îi apreciază în prezent.

"Gigi vrea altceva, el vrea Octavian Popescu, Coman, Luis Phelipe, fotbalişti tehnici.

(n.r. favoritul lui Gigi Becali) "Alibec era, Alibec în situaţii unu la unu era altceva. Bizonul (n.r. Harlem Gnohere) era jucător de careu, nu-l scoteai din careu niciodată dar avea execuţii foarte bune şi multe goluri iar Denis era un jucător care nici nu călca în careu, era un alt tip de atacant, pentru mine Denis Alibec a fost tot timpul al doilea atacant, nu vârf împins." a încheiat Mihai Stoica.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimm stoicadenis alibecoctavian popescuandrea compagno 

viewscnt
Articole similare