Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad mută serios pe piaţa transferurilor! Arădenii au adus un dublu campion al României şi un mijlocaş portughez

OFICIAL | UTA Arad mută serios pe piaţa transferurilor! Arădenii au adus un dublu campion al României şi un mijlocaş portughez

UTA

Comentarii

UTA Arad continuă transferurile în această iarnă. La echipa antrenată de Mircea Rednic au fost anunţaţi doi jucători în aceeaşi zi.

Este vorba de dublul campion al Superligii, Vlad Morar şi mijlocaşul portughez Joao Pedro.

Vlad Morar are 30 de ani, este atacant şi vine de la echipa greacă Niki Volou. Morar a mai evoluat în trecut la UTA Arad, a fost campion al României cu Viitorul Constanţa (2017) şi Farul (2023), iar cu Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României în anul 2017.

În ţară a mai jucat, printre altele, la Universitatea Cluj, Rapid şi Dinamo, iar în străinătate a purtat tricoul echipelor Beitar Ierusalim (Israel) şi Panetolikos (Grecia). Are la activ 150 de meciuri disputate în Superligă, meciuri în care a marcat 35 de goluri.

Portughezul Joao Pedro (30 de ani) a semnat un acord pe şase luni cu UTA, având şi o opţiune de prelungire cu un sezon. Joao Pedro este mijlocaş central şi a venit la Arad de la Chaves, din prima ligă portugheză. A trecut în carieră pe la Los Angeles Galaxy şi a jucat 154 de meciuri în Liga Portugal.

În ultima etapă, UTA Arad a pierdut pe terenul liderului campionatului, FCSB, scor 4-0. Arădenii ocupă locul 13 în Superliga, la doar un punct în faţa celor de la Poli Iaşi, echipă care se află pe locul 14. În următoarea etapă, UTA Arad va juca pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Patru transferuri pentru UTA, în această iarnă

În această iarnă, UTA Arad a mai transferat doi fotbalişti, Răzvan Trif (26 de ani) şi Ariel Lopez (28 de ani).

 

 

Afla mai multe despre: uta aradvlad morarjoao pedrosuperliga 

viewscnt
Articole similare