Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA transferă înainte de meciul cu FCSB! Arădenii au adus un fundaş stânga cu peste 100 de partide în Superliga

OFICIAL | UTA transferă înainte de meciul cu FCSB! Arădenii au adus un fundaş stânga cu peste 100 de partide în Superliga

UTA

Comentarii

UTA Arad a oficializat transferul fundaşului stânga în vârstă de 26 de ani, Răzvan Trif.

Răzvan Trif, jucător de flanc stâng care poate juca atât în apărare cât şi pe postul de mijlocaş a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu echipa antrenată de Mircea Rednic.

Pe parcursul carierei sale, Trif a mai jucat la cluburi precum Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CS Mioveni şi U Cluj.

"Bun venit, Răzvan Trif! 

UTA şi jucătorul Răzvan Trif au ajuns astăzi la un acord cu privire la un contract valabil pe un an şi jumătate. 

Fundaşul lateral în vârstă de 26 de ani s-a născut pe 9 octombrie 1997, la Jidvei. Fotbalistul poate evolua atât ca fundaş, cât şi mijlocaş, în banda stângă a terenului. 

A trecut pe la Gaz Metan Mediaş, Luceafărul Oradea, CS Mioveni şi Universitatea Cluj. În total a adunat 100 de meciuri în Superligă, a înscris trei goluri şi a oferit patru pase de gol. 

Îi urăm bun venit şi la cât mai multe reuşite alături de noi!" a fost mesajul celor de la UTA Arad, pe reţelele sociale.

UTA Arad are o misiune extrem de dificilă în prima partidă a acestui an din Superliga. O deplasare infernală pe terenul liderului campionatului, FCSB.

Primul "11" al celor de la FCSB pentru partida cu UTA, anunţat de Gigi Becali

Arădenii au reuşit să-i surprindă pe jucătorii lui Elias Charalambous în tur, la Arad, cu o victorie, scor 2-1. FCSB şi-a anunţat deja primul "11", cu câteva zile înainte de partida de debut din 2024.

"Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. cu UTA) va juca el în dreapta, Tavi în stânga şi Băluţă atacant. Mai jos, Baba, Şut şi Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic şi cu Creţu. Gata, am spus echipa", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: uta aradrazvan trifmircea rednicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare