Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer interceptat! O echipă din Ungaria i-a luat faţa lui Dinamo, în cursa pentru semnătura unui fost jucător de la FCSB

Transfer interceptat! O echipă din Ungaria i-a luat faţa lui Dinamo, în cursa pentru semnătura unui fost jucător de la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Doru Popadiuc (28 de ani) a fost pe lista de transferuri a celor de la Dinamo în această iarnă. Fotbalistul care s-a despărţit de U Cluj a fost aproape de un transfer la Dinamo.

Fostul jucător de la Chindia Târgovişte şi FCSB a fost foarte aproape de un transfer la echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic.

Diosgyor, salariu important pentru Doru Popadiuc

Popadiuc s-a despărţit recent de U Cluj şi a pornit în căutarea unui nou angajament. Dinamo a venit cu o ofertă, dar negocierile au intrat în impas odată cu oferta unui club din Ungaria, anunţă GSP.

Este vorba de Diosgyor, echipa de pe locul şapte în clasamentul campionatului din Ungaria.

Maghiarii i-au oferit lui Popadiuc un salariu extrem de atractiv! 12.000 de euro pe lună, dar şi o primă consistentă de instalare, sume care depăşesc posibilităţile financiare ale clubului de pe locul 15 din Superliga.

Dinamoviştii rămân cu cele patru transferuri realizate până acum în această perioadă de mercato. Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Darko Velkovski sunt cei patru jucători aduşi la Dinamo în această iarnă.

În acest sezon, Popadiuc a bifat 11 prezenţe în toate competiţiile la U Cluj, nouă în Superliga şi două meciuri în Cupa României.

  • Fostul internaţional român de tineret are o cotă de piaţă de 550.000 de euro, conform transfermarkt.com

Popadiuc a ajuns la Cluj după mai multe sezoane petrecute în tricoul Chindiei Târgovişte, formaţie alături de care a retrogradat în Liga a 2-a, în sezonul trecut.

Doru Popadiuc a făcut pasul la FCSB în anul 2016, de la Ceahlăul Piatra Neamţ. 50.000 de euro au plătit "roş-albaştrii" pentru Popadiuc, la acea vreme.

Afla mai multe despre: dinamofcsbdoru popadiucu cluj 

viewscnt
Articole similare