Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a intrat pe fir şi îl vrea, la fel ca pe Drăguşin. Florin Manea confirmă: "Pe ultima sută de metri!". Totul era pregătit cu un alt club | EXCLUSIV

Juventus a intrat pe fir şi îl vrea, la fel ca pe Drăguşin. Florin Manea confirmă: "Pe ultima sută de metri!". Totul era pregătit cu un alt club | EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Ianis Dobrescu (16 ani), fotbalistul celor de la CSM Deva, liderul Seriei a 7-a din Liga a III-a este aproape de un transfer în Serie A.

După interesul celor de la AS Roma anunţat de impresarul tânărului jucător de doar 16 ani, Florin Manea, Juventus s-a interesat şi ea de un eventual transfer al lui Ianis Dobrescu.

Tânărul fotbalist loveşte mingea la fel de bine cu ambele picioare şi evoluează pe poziţiile de atacant sau mijlocaş ofensiv. În trecut, cluburi importante precum Juventus, AC Milan sau Borussia Dortmund s-au interesat şi ele de serviciile fotbalistului care a bifat prezenţe şi pentru naţionala U15 a României.

Duel între AS Roma şi Juventus, pentru semnătura lui Ianis Dobrescu

Interestul celor de la Juventus s-a concretizat iar bianconerii sunt aproape să lanseze o ofertă pentru tânărul atacant.

Florin Manea speră ca potenţialul tânărului său jucător să se materializeze şi să ajungă să aibă o carieră similară cu cea pe care Radu Drăguşin şi-a început-o acum câţiva ani, la nivel de seniori.

"Încă n-a semnat cu Roma. Suntem în discuţii, există şi de la Juventus o invitaţie pe ultima sută de metri. Sper să aibă acelaşi lucruri ca Radu, să-mi dea şansa să aibă încredere în mine, cariera lui Radu am condus-o bine până acum." a declarat Florin Manea, pentru Orange Sport.

Radu Drăguşin făcea pasul la Juventus la vârsta de 16 ani, iar la nici doi ani distanţă debuta în echipa mare a torinezilor. Drăguşin s-a transferat permanent la Genoa în vara anului 2023 iar în tricoul "grifonilor", internaţionalul român a impresionat. Tottenham l-a transferat pe Drăguşin pentru 25 de milioane de euro.

Fundaşul român a debutat pentru Spurs în remiza de pe Old Trafford, scor 2-2, cu Manchester United.

Afla mai multe despre: as romajuventusianis dobrescuflorin manearadu dragusin 

viewscnt
Articole similare