Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid a învins-o pe Real Madrid şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei

Atletico Madrid a învins-o pe Real Madrid şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei
Comentarii

Real Madrid şi Atletico au oferit spectacol în duelul din optimile de finală ale Cupei Spaniei.

Real Madrid, eliminată de Atletico în Cupa Spaniei

Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-2 după prelungiri, formaţia Real Madrid, în optimile Cupei Spaniei, calificându-se pentru sferturile competiţiei.

Pe stadionul Wanda Metropolitano, Bellingham a trimis în bară în minutul 11, după ce a „croşetat” trei adversari, dar scorul l-a deschis Samuel Lino, în minutul 39, pentru Atletico. Real a egalat în minutul 45, prin autogolul portarului Oblak la o lovitură liberă executată de Modric. Gazdele au revenit la conducere prin golul lui Alvaro Morata, din minutul 57, iar oaspeţii au avut o a doua bară în minutul 75, prin Rodrygo.

Elevii lui Ancelotti au reuşit să egaleze în minutul 82, prin Joselu, abia intrat pe teren, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Bellingham. După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, astfel încât s-a intrat în prelungiri. Antoine Griezman ‘100 şi Riquelme ‘119 au înscris golurile victoriei „plăpumarilor”.

Atletico Madrid s-a impus cu 4-2 după prelungiri şi s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei, alături de FC Sevilla, Athletic Bilbao, Mallorca, Celta Vigo, Real Sociedad, Girona şi FC Barcelona.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile Cupei Spaniei va avea loc vineri.

Afla mai multe despre: atletico madridreal madridcupa spaniei 

viewscnt
Articole similare