Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, avertizat. Pericolul care vine odată cu transferul departe de Rapid: "Lucrurile sunt puţin complicate" | EXCLUSIV

Horaţiu Moldovan, avertizat. Pericolul care vine odată cu transferul departe de Rapid: "Lucrurile sunt puţin complicate" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a comentat posibilitatea ca Horaţiu Moldovan (25 de ani) să plece de la Rapid la Betis Sevilla sau la Celtic, cele două cluburi interesate de transferul portarul naţionalei României şi al echipei din Giuleşti.

Constantin Zotta a avertizat şi a vorbit despre pericolul care vine odată cu transferul lui Horaţiu Moldovan departe de Rapid, datorită clauzei accesibile de reziliere pe care o are goalkeeperul, de doar 800.000 de euro, în contractul pe care l-a semnat cu "alb-vişiniii".

Constantin Zotta îl pune în gardă pe Horaţiu Moldovan: "Există şansa să nu fie titular şi lucrurile sunt puţin complicate pentru EURO"

Transferul la Betis sau la Celtic ar fi un mare pare în cariera lui Horaţiu Moldovan. Pe plan personal, însă, el ar putea pierde dacă va merge în Spania sau Scoţia şi nu va fi titularul postului de portar, aşa cum se întâmplă la Rapid, din perspectiva echipei naţionale.

Cu Campionatul European din Germani la orizont, Horaţiu Moldovan ar putea ieşi din poarta naţionalei lui Edi Iordănescu după ce a dus toată campania de calificare ca titular. Asta dacă nu va apăra la echipa care îl va cumpăra de la Rapid, crede Constantin Zotta.

"Va pleca sută la sută, acum sau la vară. El va plecat, sută la sută, pe 800.000 de euro. Eu mi-aş dori să nu plece, măcar până la vară. Dacă el va juca, sigur va fi titularul naţionalei la EURO, deja alta va fi cota lui acolo. Dacă el va pleca acum, există şi şansa să nu fie titular şi lucrurile sunt puţin complicate la EURO", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: constantin zottahoratiu moldovantransferrapidbetisceltic 

viewscnt
Articole similare