Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut echipa: ”Când jucăm cu echipe mai mici, intră Demba Ba. Cu echipe mari intră Lixandru” | EXCLUSIV

Gigi Becali a făcut echipa: ”Când jucăm cu echipe mai mici, intră Demba Ba. Cu echipe mari intră Lixandru” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Gigi Becali l-a ”transferat” involuntar pe Demba Ba la FCSB. Patronul vicecampioanei l-a botezat, din nou, pe Baba Alhassan, ghanezul venit în această iarnă de la Hermannstadt.

Gigi Becali a făcut anunţul: ”<<Demba Ba>> va juca cu echipele mici”

Într-o intervenţie telefonică la Orange Sport, Gigi Becali a declarat că ”Demba Ba” (n.r.-Baba Alhassan) va evolua împotriva echipelor mai slab cotate, în timp ce Mihai Lixandru va fi pe teren contra celor puternice.

Demba Ba, fostul atacant senegalez, al lui Chelsea s-a retras din activitate în 2021. În total, Demba Ba a strâns în carieră 99 de meciuri în Premier League, pentru Chelsea, Newcastle şi West Ham şi a izbutit să marcheze 43 de goluri.

”(n.r.-Dacă vor mai fi transferuri la FCSB) Nu mă interesează nimic că şi aşa sunt prea mulţi jucători valoroşi, pe care nu ştim unde să-i aşezăm. Când jucăm cu echipe mai mici, joacă Demba Ba (n.r. - Alhassan), iar Lixandru intră cu echipele mai puternice, că aşa au stabilit ei aşa, dar stabilesc eu.

E posibil să le agreez ideea. E adevărat că eu l-am adus pe Baba Alhassan. Şi pe Djokovic tot eu l-am adus, erau încântaţi. Ei l-au vrut, dar eu l-am dat, că nu sunt banii lor. Şi acum zic ei că nu trebuia să renunţ la Djokovic. E treaba lor, poate am greşit, zic eu că le ştiu pe toate”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

În vârstă de 24 de ani, Baba Alhassan a fost transferat de FCSB în această iarnă de la Hermannstadt în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: premier leaguechelseafcsbgigi becalidemba bababa alhassan 

viewscnt
Articole similare