Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, destinaţie populară pentru jucătorii kosovari: "Rrahmani este cel mai bun transfer din ultimii ani" | EXCLUSIV

România, destinaţie populară pentru jucătorii kosovari: "Rrahmani este cel mai bun transfer din ultimii ani" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Andrei Vochin a analizat campania de transfer al celor de la Rapid Bucureşti, campanie în care au reuşit să-şi asigure serviciile lui Florent Hasani, Ermal Krasniqi, Damjan Djokovic şi Borisav Burmaz.

Rapid Bucureşti este liderul acestei perioade de transferuri din punct de vedere al banilor plătiţi pentru achiziţii. Giuleştenii şi-au asigurat serviciile jucătorilor kosovari Florent Hasani şi Ermal Krasniqi, dar şi transferul atacantului sârb Borisav Burmaz.

Trend creat de Albion Rrahmani

Rapid a dat lovitura prin transferul atacantului kosovar de la FC Ballkani, Albion Rrrahmani, de la începutul sezonului. Kosovarul a întrecut aşteptările tuturor, dar o accidentare gravă i-a tăiat brusc elanul fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

Andrei Vochin a vorbit despre transferurile realizate de Rapid în această iarnă, dar a evidenţiat şi impactul transferului lui Albion Rrahmani asupra politicii de transfer la Rapid.

"La Hasani şi Burmaz probabil că vom fi puşi în situaţia copilului în faţa oului Kinder, vor fi surprize plăcute sau neplăcute, trend-ul ăsta format de Albion Rrahmani l-a adus şi pe Hasani în România şi probabil şi alţi jucători.

Kosovari sau albanezi care să apară aici, e o reacţie fireasca, Rrahmani mi se pare cel mai bun transfer făcut de o echipa românească în ultimii ani, a marcat, s-a impus direct." a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Rapid este pe locul patru în clasamentul din Superliga, înainte de reluarea campionatului. Rapid revine în Superliga vineri, 19 ianuarie, într-un meci pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova 1948, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidandrei vochinconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare