Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce s-a întâmplat cu acea campanie spectaculoasă de transferuri?" Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: "Vom anunţa un atacant" | EXCLUSIV

"Ce s-a întâmplat cu acea campanie spectaculoasă de transferuri?" Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: "Vom anunţa un atacant" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a vorbit despre campania de transferuri a echipei sale din această iarnă.

Fostul arbitru s-a declarat mulţumit de achiziţiile ardelenilor din această iarnă. Balaj consideră că echipa s-a întărit pe majoritatea posturilor, deşi la echipă au avut loc şi plecări ale unor jucători veniţi la începutul sezonului.

Plecările şi venirile la CFR Cluj, în această iarnă

În această iarnă, CFR Cluj a renunţat la jucători precum Luka Juricic, Yevhen Konoplyanka, Ermal Krasniqi, Isaac Nortey şi Ziv Morgan.

În schimb, ardelenii au optat pentru calitate în detrimentul cantităţii. Kader Keita, Petar Mamic, Alan Aussi şi Omar El Kaddouri sunt achiziţiile de iarnă ale celor de la CFR, până în acest moment al perioadei de mercato de iarnă.

(n.r. - Ce s-a întâmplat cu acea campanie spectaculoasă de transferuri?) "Nu aţi vorbit cu mine (n.r. - râde). Părerea mea e că toţi jucătorii... Am făcut un update, un progres, că am adus un fundaş stânga, Mamic, un croat, înlocuitorul lui Ziv Morgan. 

L-am adus pe Keita în zona de mijloc, îl ştiam de când am jucat cu Sivasspor, când am pierdut cu 3-0 şi el a fost în teren. L-am adus pe El Kaddouri, că uneori, ca să nu zic mereu, am suferit la schimbări în timpul reprizei a doua. 

În plan ofensiv au plecat Juricic, Konoplyanka, Krasniqi, iar în curând vom anunţa un atacant. Probabil că joi, cel târziu vineri. Se lucrează şi până nu apare pe site, eu nu vreau să... A jucat, a dat goluri, e jucător de calitate. Ne-am uitat foarte mult, am căutat. Am mai adus jucătorii împrumutaţi care au ieşit în evidenţă, rămâne de văzut cine rămâne, că sunt două variante. 

El Kaddouri e nesperat de bine. El a avut probleme musculare, cum se întâmplă, că am avut mulţi jucători noi cu probleme musculare, iar El Kaddouri mereu a grăbit intrarea pe teren.

Faptul că a stat şase luni în care a făcut antrenamente de unul singur a avut timp să-şi revină muscular. La kilograme e impecabil, nu are nici 10 grame în plus şi face antrenament umăr la umăr cu ceilalţi, cifrele lui arată foarte bine." a declarat Cristi Balaj, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajomar el kaddouri 

viewscnt
Articole similare