Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! Negocieri de ultimă oră cu altă echipă, o campioană din Europa. Betis nu a notificat Rapid pentru Horaţiu Moldovan | EXCLUSIV

Lovitură! Negocieri de ultimă oră cu altă echipă, o campioană din Europa. Betis nu a notificat Rapid pentru Horaţiu Moldovan | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Horaţiu Moldovan, a oferit ultimele detalii despre transferul portarului de la Rapid. Întrucât Betis, clubul care se afla în pole-position, nu a notificat clubul vişiniu printr-o ofertă oficială, agentul tricolorului a dezvăluit că discuţiile cu Celtic s-au intensificat.

Agentul lui Horaţiu Moldovan a pregătit varianta de rezervă: o campioană din Europa!

Portarul titular al României ar putea schimba echipa în această iarnă. La EURO 2024, Horaţiu Moldovan ar putea veni în lot cu experienţa din străinătate, unde este dorit de cel puţin două cluburi importante aflate în plină cursă pentru numărul 1 din poarta celor de la Rapid Bucureşti.

Victor Angelescu a recunoscut că e pregătit pentru plecarea lui Horaţiu Moldovan, care are o clauză de 800.000 de euro, una accesibilă pentru cluburile puternice cu care se negociază în această perioadă. 

Betis, locul 7 din LaLiga, a fost cotată cu cele mai mari şanse de a-l transfera pe Horaţiu Moldovan. Totuşi, clubul spaniol încă n-a notificat Rapid, iar în paralel se poartă discuţii şi cu un alt club de tradiţie.

Arcadie Zaporojanu a dezvăluit, pentru Orange Sport, că discută cu Celtic, campioana Scoţiei, pentru transferul lui Horaţiu Moldovan

Agentul a furnizat o informaţie de ultim moment. Discuţiile s-au blocat pentru ucraineanul lui Real Madrid, Andriy Lunin, primul de pe listă pentru a-i face concurenţă lui Joe Hart, iar titularul României ar putea fi alesul, în cele din urmă. 

"Deoarece deocamdată la Rapid, de la Betis, n-a venit nicio notificare despre eventualul transfer al lui Horaţiu Moldovan, am preluat discuţiile cu Celtic, unde transferul portarului ucrainean Andriy Lunin a intrat în impas. 

Horaţiu e pe lista lor (n.r. - a celor de la Celtic) de achiziţii de pe poziţia a doua, e adevărat, încă din luna decembrie", a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru Orange Sport. 

Horaţiu Moldovan este la Rapid de la 6 ianuarie 2021, atunci când echipa era încă în Liga 2.

Portarul lui Sepsi, posibilul înlocuitor al lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Rapid joacă acasă cu FCU Craiova 1948, vineri, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, una dintre ultimele ocazii ale rapidiştilor de a-l vedea în tricoul "vişiniu" pe Horaţiu Moldovan. 

Rapid ar putea transfera de la Sepsi, dacă portarul titular pleacă. Sursele Orange Sport susţin că Roland Niczuly este alesul celor de la Rapid, iar fotbalistul care încă aşteaptă un semn din partea naţionalei României a reacţionat. 

"Cu siguranţă aş putea să mă adaptez şi să fac faţă presiunii. Cred că am o experienţă destul de mare ca să pot gestiona situaţii de genul”, a declarat Roland Niczuly pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: horatiu moldovan betishoratiu moldovan betishoratiu moldovan celtictransfer horatiu moldovantransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare