Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, nemulţumit înainte de Rapid - FCU Craiova: ”O delegare deloc surprinzătoare! Sper să nu apară totuşi pe teren în vişiniu!”

Adrian Mititelu, nemulţumit înainte de Rapid - FCU Craiova: ”O delegare deloc surprinzătoare! Sper să nu apară totuşi pe teren în vişiniu!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a transmis un mesaj clar înainte de primul meci al lui FCU Craiova 1948 din nou an, contra formaţiei Rapid.

FCU Craiova 1948 va juca primul meci din 2024 contra celor de la Rapid, iar partida din Giuleşti va fi arbitrată de Horaţiu Feşnic.

Acesta a fost ajutat de tuşierii Alexandru Cerei şi Doru Lucaciu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Horia Mladinovici. În camera VAR se vor afla Andrei Chivulete şi Mihăiţă Necula.

Mititelu, revoltat cu privire la delegarea făcută de CCA la Rapid - FCU Craiova

Dar finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, s-a arătat revoltat din cauza acestei delegări şi susţine faptul că delegările lui Feşnic, la centru, şi Chivulete, în camera VAR, "sunt pe sufletul celor de la FC Rapid" şi speră ca arbitrii "să nu apară pe teren în vişiniu".

"Mda, o delegare deloc surprinzătoare! CCA are criterii numai de domnul Bodescu cunoscute şi, probabil, de domnul Vassaras mai puţin ştiute! Sper ca domnii FEŞNIC si CHIVULETE să nu apară totuşi pe teren în vişiniu! Bănuiesc că această repartizare este pe sufletul celor de la FC Rapid, un club foarte, foarte, foarte puternic financiar si bine văzut de oamenii care decid în fotbal şi nu numai! 

Celebrul slogan 'Singuri împotriva tuturor', folosit pe bună dreptate de minunaţii suporteri giuleşteni, in vremurile de restrişte, nu mai este de actualitate in prezent! Cu toate astea, mâine mergem in Giuleşti să luptăm, aşa cum am făcut-o întotdeauna! FORŢA ŞTIINŢA!", a scris Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

La reluarea campionatului, FCU Craiova 1948 va juca primul meci oficial contra celor de la Rapid, vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a mai condus două meciuri ale Rapidului în acest sezon: 4-0 cu Dinamo şi 2-2 cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelusuperliga 

viewscnt
Articole similare