Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, spumos după FCU Craiova - Petrolul 2-0: „Am simţit umbra lui Rotaru în meciul ăsta!”

Adrian Mititelu, spumos după FCU Craiova - Petrolul 2-0: „Am simţit umbra lui Rotaru în meciul ăsta!”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova s-a impus în duelul de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, scor 2-0.

Adrian Mititelu, reacţie spumoasă după FCU Craiova - Petrolul 2-0: „Am simţit umbra lui Rotaru în meciul ăsta!”

La finalul meciului din Bănie, Adrian Mititelu, finanţatorul formaţiei din Oltenia, a oferit o reacţie în stilul său caracteristic.

„O seară tensionată, emoţionantă, cu sentimente de emoţii şi de teamă cum rar mi s-au întâmplat. Petrolul are o echipă talentată, am fost vioara întâi, iar victoria noastră e meritată, iar acum se face şi puţin dreptate, că ultimele trei meciuri pierdute cu Petrolul le-am pierdut nemeritat, le-am dominat, inclusiv la Ploieşti în tur, le-am pierdut pe gafe.

Am văzut că domnul Pârvu a zis că a controlat jocul, dar nu ştiu unde l-a controlat, poate la pauză, că mereu a avut noroc cu noi. Azi au avut şi ei două ocazii mari, dar nu pe o dominare.

Azi am fost mai buni decât noi, chiar dacă ei au fost o nucă tară, cu Huja, cu jucători talentaţi, dar am câştigat aşa cum ei au câştigat atâtea meciuri, inclusiv cum au jucat cu Rapid. 

Am văzut că ei au controlat jocul. Domnul Pârvu, n-ai controlat nimic. Ai avut puţină şansă cu două ocazii la Craiova azi, spre deosebire de alte meciuri când n-ai avut ocazii. 

(n.r. - întrebat despre play-off) Am simţit umbra lui Rotaru în meciul ăsta, aşa am simţit eu. Cred că a avut vreo legătură cu umbra lui”, a declarat Adrian Mititelu după FCU Craiova - Petrolul 2-0

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovapetrolul 

viewscnt
Articole similare