Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, vizită în Spania. Selecţionerul a fost în cantonamentul CFR-ului, va asista la Atletico - Real şi va avea o discuţie cu antrenorul lui Ianis Hagi

Edi Iordănescu, vizită în Spania. Selecţionerul a fost în cantonamentul CFR-ului, va asista la Atletico - Real şi va avea o discuţie cu antrenorul lui Ianis Hagi

Fotbal intern

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu (45 de ani), se află într-o călătorie prin Spania, o călătorie al cărei scop este de a vedea la lucru mai mulţi internaţionali români, dar şi pentru a discuta cu antrenorii acestora.

Edi Iordănescu, pregătiri pentru EURO 2024

Edi Iordănescu începe anul 2024 în forţă. La vară, naţionala României va juca la EURO 2024, iar selecţionerul nu are timp de respiro, deoarece vrea să facă o pregătire până la cel mai mic detaliu pentru acest turneu final.

Astfel, în perioada 11-21 ianuarie, acesta se află în Spania pentru a urmări la lucru cât mai mulţi tricolori, atât la antrenamente, cât şi la meciuri oficiale sau amicale.

Pe 11 ianuarie, Edi Iordănescu s-a deplasat în cantonamentul lui CFR Cluj din Spania, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucătorii naţionalei mari, dar şi pe cei eligibili U21, la şedinţe de pregătire şi în amicalul cu Gent. Aici, selecţionerul a avut şi discuţii cu Andrea Mandorlini în privinţa fotbaliştilor români, notează FRF.

La patru zile distanţă, în data de 15 ianuarie, selecţionerul s-a mutat la Madrid, la Andrei Raţiu, fotbalist legitimat la Rayo Vallecano. Aici a asistat la trei şedinţe de antrenament şi a dialogat cu antrenorul Francisco Javier Rodríguez în ceea ce priveşte perspectivele fundaşului dreapta al naţionalei.

Totodată, Edi Iordănescu se va afla în tribune la partida Atletico Madrid – Real Madrid, în Cupa Spaniei, din această seară, 18 ianuarie.

Vineri, 19 ianuarie, se va deplasa în nordul Spaniei, la Vitoria-Gasteiz, unde se va întâni cu Ianis Hagi şi cu antrenorul acestuia de la Alaves, Luis García Plaza, şi va asista la meciul Alaves - Cadiz, în La Liga.

Edi Iordănescu se va întoarce pe 20 ianuarie la Madrid pentru a-l urmări pe Andrei Raţiu, în meciul Rayo Vallecano - Las Palmas, iar duminică, 21 ianuarie, are programată revenirea în România.

Când şi unde joacă România la EURO

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

  • 17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaedi iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare