Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul despre plecarea Horaţiu Moldovan de la Rapid. Angelescu: ”Nu avem ce să facem. Suntem obligaţi să acceptăm” | EXCLUSIV

Totul despre plecarea Horaţiu Moldovan de la Rapid. Angelescu: ”Nu avem ce să facem. Suntem obligaţi să acceptăm” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (25 de ani) este pe lista celor de la Betis, una dintre cele mai importante echipe din La Liga. Iar cu privire la cele mai recente informaţii legate de situaţia portarului român de la Rapid a vorbit Victor Angelescu.

Horaţiu Moldovan este pe picior de plecare de la Rapid. Portarul de 25 de ani are o clauză de reziliere de 800.000 de euro pentru "eliberarea" de contractul cu formaţia fin Giuleşti.

Iar clubul la care acesta are cele mai mari şanse să ajungă este Betis Sevilla, locul 7 din campionatul Spaniei.

Cât de dificilă va fi pentru Rapid plecarea lui Horaţiu Moldovan

Într-o intervenţie pentru Orange Sport, Victor Angelescu, unul dintre acţionarii clubului Rapid, a vorbit despre situaţia lui Horaţiu Moldovan şi a explicat că giuleştenii au variante de înlocuire în cazul în care portarul român va părăsi echipa.

”Am anticipat (n.r. că Horaţiu Moldovan ar putea pleca). Avem opţiunile aliniate. Nu avem nimic concret, vreo ofertă, vreun mail sau vreun interes oficial care să vină către Rapid, dar am vorbit şi cu Moldo şi, din ce ştiu, există interes din partea anumitor echipe cu care este în negocieri.

Atâta timp cât noi avem clauză de reziliere şi ei sunt de acord şi i-au spus jucătorului că sunt dispuşi să plătească, nu au de ce să ne informeze decât în momentul în care chiar o achită (n.r. suma de transfer).

”Am luat un portar din Liga 2 gratis şi îl vindem cu 800.000 de euro”

Atâta timp cât există clauză de reziliere, dacă aceasta este plătită şi fotbalistul s-a înţeles cu clubul respectiv, noi suntem obligaţi să o acceptăm şi nu avem ce să facem.

Ce greşeală de management să facem? Am luat un portar din Liga 2 gratis şi îl vindem cu 800.000 (n.r. de euro) şi e portarul echipei naţionale. Nu avem ce să facem. Noi, în momentul în care am prelungit contractul, am negociat cu el o clauză de reziliere. El a venit gratis la club. 

Dacă va pleca, noi îi urăm tot succesul. Asta e viaţa fotbaliştilor, mai ales dacă pleacă într-un campionat puternic. Avem în momentul de faţă nişte opţiuni, iar dacă pleacă, îl vom înlocui destul de repede. Avem portar de rezervă, pe Drăghia, avem portar excepţional la 17-18 ani, pe Bogdan Ungureanu, avem soluţie imediată.

(n.r. despre Mihai Popa) Nu avem o singură ţintă, dar suntem destul de aproape să fim înţeleşi în cazul în care pleacă Moldovan, să vină cineva destul de repede.

Am o relaţie mai specială cu Horaţiu. L-am luat din Liga 2 şi am avut mare încredere în el. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, el crede că se va rezolva (n.r. transferul). Mai mult de atât nu pot să vă spun”, a declarat Angelescu, pentru Orange Sport.

Horaţiu Moldovan este la Rapid de la 6 ianuarie 2021, atunci când echipa era încă în Liga 2. În prezent, este cotat la 2,6 milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovanbetisvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare