Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, transfer trăsnet la Craiova. Fotbalist de 22 de ani, cotat la 1 milion de euro şi dornic să ia titlul şi cu oltenii

Mihai Rotaru, transfer trăsnet la Craiova. Fotbalist de 22 de ani, cotat la 1 milion de euro şi dornic să ia titlul şi cu oltenii
Comentarii

Mihai Rotaru face totul la Universitatea Craiova pentru a se apropia de FCSB şi a se lupta cu şanse reale în lupta la titlu.

Oltenii, gata de un transfer de titlu: un internaţional cu 13 selecţii, dornic de performanţă

Universitatea Craiova continuă să se întărească în această perioadă de mercato din iarnă. Formaţia olteană a adus doi jucători: Pyry Soiri şi Denil Maldonado.

Iar Mihai Rotaru va face şi al treilea transfer la echipă. Este vorba despre mijlocaşul georgian Anzor Mekvabishvili, conform Iamsport.

În vârstă de 22 de ani, acesta va fi adus de la Dinamo Tbilisi în Bănie contra sumei de 750.000 de euro, informează sursa citată, şi este considerat de olteni ”noul Cicâldău”.

Mekvabishvili este un mijlocaş defensiv, cu valenţe ofensive, foarte asemănător ca stil de joc cu internaţionalul român vândut de Craiova cu 6,5 milioane de euro, în vara lui 2021 la Galatasaray.

Acesta este un produs al celor de la Dinamo Tbilisi, acolo unde a fost promovat la prima echipă în vara anului 2020, pe când abia împlinise 19 ani. A câştigat de două ori titlul în Georgia şi o dată Supercupa Georgiei.

În prezent, Anzor Mekvabishvili este cotat la 1 milion de euro, conform Transfermarkt.com, şi a strâns deja 13 selecţii în naţionala Georgiei.

De menţionat este faptul că mijlocaşul de 22 de ani a făcut parte şi din lotul reprezentativei tineret a Georgiei la EURO U21. Aceasta a trecut de grupe, dar a pierdut dramatic în sferturi contra Israelului, la loviturile de departajare.

Universitatea Craiova reia campionatul cu un meci acasă contra campioanei Farul Constanţa, duminică, 21 ianuarie, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: craiovamihai rotaruanzor mekvabishvili 

viewscnt
Articole similare