Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin, întrebat care este cea mai cunoscută persoană din lista sa de contacte. Răspunsul românului a şocat pe toată lumea

VIDEO | Radu Drăguşin, întrebat care este cea mai cunoscută persoană din lista sa de contacte. Răspunsul românului a şocat pe toată lumea

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a fost întrebat care este cea mai cunoscută persoană din lista sa de contacte.

Internaţionalul român care a debutat pentru noul său club, Tottenham Hotspur, într-o partidă de foc din Premier League împotriva celor de la Manchester United, meci terminat cu scorul de 2-2 a primit o întrebare neaşteptată.

Românul a fost întrebat care este cea mai cunoscută persoană din lista sa de contacte. Drăguşin nu a stat pe gânduri şi a răspuns simplu, Cristiano Ronaldo.

Drăguşin a fost coechipierul superstarului portughez la Juventus. Ronaldo a părăsit-o pe Juventus în 2021, când a plecat la Manchester United. 

Drăguşin a cucerit în perioada sa petrecută la Torino o Cupă a Italiei şi o Supercupă a Italiei.

Internaţionalul român a părăsit-o permanent pe Juventus după o serie de împrumuturi la alte cluburi din Italia, precum Salernitana, Genoa şi Sampdoria.

Fundaşul recrutat de Juventus încă de la vârsta de 16 ani a părăsit-o permanent pe Juve în luna iulie a anului 2023. Bianconeri au încasat suma de 9.700.000 de euro pentru fundaşul român. 

Drăguşin a prins un transfer în Premier League în această iarnă, 25 de milioane de euro au plătit cei de la Tottenham Hotspur celor de Genoa în schimbul fundaşului de 21 de ani. 

Alături de Drăguşin, clubul nord-londonez l-a transferat, în această iarnă şi pe Timo Werner, sub formă de împrumut, cu o opţiune de cumpărare permanentă în valoare de 17 milioane de euro, la finalul sezonului.

Cifrele lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur

Radu Drăguşin a prins 10 minute la debutul său în Premier League, într-un meci în deplasare cu Manchester United, scor 2-2.

 

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamcristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare