Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţat drept „urmaşul” lui Horaţiu Moldovan la Rapid, Niczuly a rupt tăcerea | EXCLUSIV

Anunţat drept „urmaşul” lui Horaţiu Moldovan la Rapid, Niczuly a rupt tăcerea | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În perioada de mercato din această iarnă, Rapid este în căutarea unui nou portar. Anunţat drept „urmaşul” lui Horaţiu Moldovan la Rapid, Niczuly a rupt tăcerea | EXCLUSIV

Niczuly a reacţionat după ce a ajuns pe lista Rapidului: ”Vom vedea!”

Horaţiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid, este dorit în continuare de Real Betis, ocupanta locului 7 în La Liga.

Având în vedere ultimele oferte, Moldovan pare că are zilele numărare la Rapid. Giuleştenii, însă ar putea să acopere o posibilă plecare a internaţionalului român printr-o aducere a lui Roland Niczuly de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care este unul dintre cei mai buni portari din campionatul României.

Din informaţiile Orange Sport, şefii Rapidului s-au interesat de Niczuly.  Contactat, portarul celor de la Sepsi, a lăsat de înţeles că va discuta despre un transfer la Rapid, în cazul în care va exista interes din partea clubului giuleştean. De asemenea, Niczuly a dat dovadă de fair-play şi nu a dorit să ofere prea multe detalii având în vedere că Horaţiu Moldovan încă nu a semnat!

”Momentan încă e prezent Horatiu Moldovan, pe viitor vom vedea. Dacă pleacă şi va exista interes din partea Rapidului atunci vedem ce se întâmpla. Iar eu momentan sunt la Sepsi...

Dar cum am mai spus-o şi în trecut Rapid are o galerie fantastică, cu siguranţă cea mai frumoasa galerie din ţară. Cu siguranţă aş putea să mă adaptez şi să fac faţă presiunii. Cred că am o experienţă destul de mare ca să pot gestiona situaţii de genul”, a declarat Ronald Niczuly pentru Orange Sport. 

Ultime veşti de la Sepsi

Ronald Niczuly este om de bază la Sepşi, de când a venit de la Universitatea Cluj în anul 2016, iar de atunci a bifat nu mai puţin de 261 de meciuri pentru gruparea covăsneană, perioadă în care a păstrat poarta intactă în 93 de rânduri.

”(n.r. ce obiective ţi-ai setat pentru anul ăsta) În primul rând să fiu sănătos e cel mai important, în al doilea rând să am evoluţii cât mai bune ca să îmi pot ajuta echipa pentru realizarea obiectivelor. 

Suntem multumiţi cu acest cantonament, a fost un cantonament scurt, sperăm că am reuşit să punem la punct toate lucrurile necesare. Cu siguranţa avem nevoie de evoluţii solide şi cat mai multe puncte pentru a urca în clasament”, a declarat portarul român.

  • 1,6 milioane de euro este cota lui Niczuly conform site-ului oficial Transfermarkt.com

Moldovan, tot mai aproape de Betis

Jurnaliştii spanioli susţin că internaţionalul român se află pe radarul lui Real Betis, iar echipa din Sevilla este hotărâtă să-l aducă pe Moldovan şi să-l folosească drept titular.

Presa din Spania are doar cuvinte de laudă pentru portarul Rapidului.

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan îmbracă tricoul Rapidului din 2021 şi a pus umărul serios la revenirea giuleştenilor în Liga 1. În acest sezon, Moldovan a bifat 22 de meciuri în toate competiţiile şi a încasat 22 de goluri.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.600.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidniczulyhoraţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare