Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Empoli! Răzvan Marin semnează cu ultima clasată. Încă un pas în spate pentru român

Adio, Empoli! Răzvan Marin semnează cu ultima clasată. Încă un pas în spate pentru român

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin este pe picior de plecare de la Empoli. Mijlocaşul român a pierdut contactul cu primul 11 al formaţiei toscane, după ce în sezonul trecut a fost om de bază pentru ”Gli Azzurri”. Astfel, un transfer i-ar putea surânde lui Marin, care este dorit de o altă echipă din Serie A.

Răzvan Marin schimbă echipa, nu şi obiectivul. Ultima clasată din Italia a pus ochii pe român

Înfrângerea cu Hellas Verona din etapa trecută i-a fost fatală lui Aurelio Andreazzoli, care a fost demis din funcţia de antrenor principal al lui Empoli. Deşi vestea plecării tehnicianului în vârstă de 70 de ani ar putea fi una bună pentru Răzvan Marin, având în vedere puţinele minute pe care le-a primit în mandatul său, există şanse mari ca românul să plece de la Empoli.

Salernitana, lanterna roşie din Serie A, a strâns rândurile în această iarnă, iar presa din Italia anunţă că trupa lui Filippo Inzaghi şi-l doreşte pe Răzvan Marin. După venirile lui Toma Basic (ex-Lazio) şi Alessandro Zanoli (ex- Napoli), gruparea din Salerno se pregăteşte să dea o nouă lovitură prin transferul mijlocaşului român. Tuttomercatoweb anunţă că mutarea se poate realiza în cazul în care Salernitana se înţelege, atât cu Cagliari, clubul care îl deţine pe Răzvan Marin, cât şi cu Empoli, care are opţiunea de transfer definitiv.

Salernitana este pe ultimul loc în Serie A, cu doar 12 puncte după 20 de meciuri, la şase lungimi distanţă de salvare, însă gruparea ”granata” nu a practicat un joc rău de la venirea lui Pippo Inzaghi, multe dintre puncte fiind pierdute pe finalul jocurilor.

În cazul în care va semna cu Salernitana, Marin va fi al şaselea român din istoria clubului, după Andrei Cristea, Sergiu Buş, Ştefan Popescu, Radu Drăguşin şi Andreas Şfaiţ. În acest sezon, Răzvan Marin a bifat 16 meciuri în Serie A, însă nu a mai fost titular de la începutul lunii noiembrie.

Afla mai multe despre: empoliserie arăzvan marinsalernitanafilippo inzaghi 

viewscnt
Articole similare