Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme la Rapid după plecarea lui Horaţiu Moldovan? Greşeala comisă de conducerea clubului

EXCLUSIV | Probleme la Rapid după plecarea lui Horaţiu Moldovan? Greşeala comisă de conducerea clubului

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (25 de ani), portarul titular al echipei naţionale care a impresionat în acest sezon prin evoluţiile sale pentru club, dar şi pentru echipa naţională este aproape de un transfer în La Liga, la Real Betis.

Andaluzii sunt dispuşi să plătească clauza de reziliere a portarului celor de la Rapid. Este vorba de doar 800.000 de euro, o sumă mică pentru un club cu prezenţe în competiţiile europene, în ultimele sezoane.

Real Betis se află pe locul şapte, după 20 de etape disputate, la un punct de zona locurilor europene.

Viorel Moldovan: "Rapid trebuia să anticipeze mutarea"

Viorel Moldovan a evidenţiat o greşeală comisă de Rapid în cazul plecării lui Horaţiu Moldovan şi cât de grea este găsirea unui jucător de acelaşi nivel, pentru postul de portar. 

"Cred că Rapid trebuia să anticipeze această mişcare a lui Moldovan, intenţia lui de a pleca de la Rapid. Ţinând cont de forma lui bună de la echipa naţională, deja de anul trecut a atras atenţia unor grupări. S-a vorbit mult de transfer. 

Trebuie să fii pregătit. Un club ca Rapid nu trebuie să rămână descoperit, trebuie să aibă soluţii. Are o clauză de contract, 800.000 (n.r. de euro), pot lua banii ăştia pe el.

A fost un element esenţial în calificarea echipei naţionale la Campionatul European. Dacă clubul intenţionează să îi dea drumul şi clubul care îl cumpără plăteşte această clauză,  de ce nu, poate şi jucătorul doreşte să plece la mai bine.

Te gândeşti că e vorba de Betis Sevilla, să fim serioşi, e Betis Sevilla. E campionatul Spaniei, ar fi încă un jucător într-un campionat puternic, dar Rapid trebuia să anticipeze mutarea şi să fie pregătită să aibă deja un înlocuitor." a spus Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidhoratiu moldovanviorel moldovanreal betisbetis sevillala liga 

viewscnt
Articole similare