Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist român, la un pas de Real Madrid. Cum a ratat transferul carierei: ”Nu am mai ajuns”

Un fotbalist român, la un pas de Real Madrid. Cum a ratat transferul carierei: ”Nu am mai ajuns”

Real Madrid

Comentarii

Un fotbalist român a fost la un pas să ajungă la Real Madrid, clubul considerat de foarte mulţi cel mai mare din lume.

Odată cu transferul record al lui Radu Drăguşin în Premier League, la Tottenham, ies la iveală mai multe poveşti cu fotbalişti români care au ratat şi ei transferuri importante la cele mai mari cluburi din lume.

Cum a ratat un fost internaţional român marele transfer la măreţul Real Madrid

Printre ei se află şi Răzvan Raţ, care a avut şansa de a ajunge la marele Real Madrid. Fostul mare internaţional român a povestit că acest moment unic din cariera sa se putea întâmpla în anul 2008, pe când evolua în Ucraina, la Şahtior.

Totuşi, posibilul transfer la gigantul din Spania nu a mai avut loc, astfel că fundaşul stânga a rămas la gruparea din Doneţk, unde a făcut carieră şi este considerat una dintre legendele clubului ucrainean.

”(n.r. ai avut la un moment dat şi o ofertă de la Real Madrid) A fost în 2008. (n.r. ce s-a întâmplat) S-au schimbat preţurile de mai multe ori, iar Şahtior a fost acuzată de neprofesionalism şi nu am mai ajuns”, a dezvăluit Raţ, conform podcastului Victory Cup.

Răzvan Raţ este cunoscut cel mai mult datorită celor 10 ani petrecuţi la Şahtior (2003-2013), unde a cucerit şapte campionate, cinci cupe, dar şi-a trecut în palmares şi un trofeu european: Europa League (2009).

La formaţia din Ucraina a disputat 300 de meciuri şi a reuşit să ofere 10 goluri şi 36 de pase decisive.

De-a lungul carierei, Raţ a mai jucat la Rapid, West Ham, Rayo Vallecano, PAOK Salonic şi Poli Timişoara. În naţionala României a adunat 113 meciuri şi două goluri.

Afla mai multe despre: real madridla ligarazvan ratsahtior 

viewscnt
Articole similare