Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Marius Şumudică continuă transferurile la Gaziantep! Deian Sorescu a semnat cu formaţia din Turcia

OFICIAL | Marius Şumudică continuă transferurile la Gaziantep! Deian Sorescu a semnat cu formaţia din Turcia

Stranieri

Comentarii

Deian Sorescu (26 de ani) a semnat cu formaţia din prima ligă turcă, Gaziantep, echipă antrenată de tehnicianul român, Marius Şumudică.

Fostul fotbalist de la FCSB şi Dinamo s-a înţeles cu Gaziantep şi va petrece următoarea jumătate de sezon la formaţia de pe locul 16 din Super Lig.

Deian Sorescu, cedat până la finalul sezonului la Gaziantep

La Gaziantep se află deja jucători precum Denis Drăguş, Florin Niţă şi Alexandru Maxim. Şumudică i-a adus pe Drăguşin şi Niţă la începutul sezonului, odată cu venirea sa.

Sorescu a bifat 24 de prezenţe în toate competiţiile în tricoul formaţiei care l-a cumpărat de la Dinamo în 2022 pentru 800.000 de euro, Rakow.

Campioana Poloniei a decis să îl împrumută pe Sorescu în Turcia până la sfârşitul sezonului. Alături de formaţia din Czestochowa, Sorescu a cucerit o Cupă, o Supercupă şi titlul, în Polonia.

Rakow a fost la un pas de grupele UEFA Champions League, dar nu au reuşit să treacă de FC Copenhaga, şi a ajuns în grupele UEFA Europa League.

La formaţia din prima ligă poloneză va continua în acest sezon un alt român, este vorba de fundaşul central Bogdan Racoviţan, care a adunat 31 de prezenţe în toate competiţiile, în tricoul lui Rakow.

În acest sezon, Rakow se află pe locul patru în campionatul Poloniei, la nouă puncte de liderul Slask Wroclaw.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu 14 selecţii în tricoul echipei naţionale, conform transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: deian sorescumarius sumudicagazianteprakowturcia 

viewscnt
Articole similare