Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Veşti bune pentru Radu Drăguşin! Tottenham a renunţat la un fundaş central cu peste 50 de prezenţe în tricoul lui Spurs

OFICIAL | Veşti bune pentru Radu Drăguşin! Tottenham a renunţat la un fundaş central cu peste 50 de prezenţe în tricoul lui Spurs

Premier League

Comentarii

Japhet Tanganga (24 de ani), un fundaş central englez crescut de Tottenham Hotspur, a fost împrumutat până la finalul sezonului.

Fundaşul central crescut de Spurs va juca a doua jumătate a sezonului în Championship, la Millwall, formaţie care ocupă poziţia a 16-a în a doua ligă din Anglia.

Tanganga a debutat pentru echipa mare a celor de la Tottenham în sezonul 2019-2020, de atunci, fundaşul central care poate juca şi pe postul de fundaş dreapta a adunat înca 49 de apariţii în tricoul echipei la care a crescut.

Împrumut fără succes pentru Japhet Tanganga, la Augsburg

Clubul nord-londonez a decis să-l împrumute pe Tanganga în Bundesliga, la Augsburg, club pentru care Tanganga nu a reuşit să joace, în campionat.

Tanganga a fost rechemat de clubul de care aparţine dar nu a rămas mult timp în nordul Londrei. Fundaşul central cu două prezenţe în naţionala Angliei U21 a fost împrumutat la o altă formaţie din Londra, Millwall, echipă care se află în prezent pe locul 16 în Championship.

Astfel, variantele antrenorului australian al celor de la Tottenham, Ange Postecoglou, rămân aceleaşi, Radu Drăguşin, Cristian Romero, Ben Davies şi Micky Van den Ven.

Radu Drăguşin a debutat pentru Spurs în partida din deplasare cu Manchester United, din Premier League, încheiată cu scorul de 2-2. 

10 minute a prins internaţionalul român în partida de pe Old Trafford. Următoarea partidă a celor de la Tottenham Hotspur este un duel dificil în Cupa Angliei cu Manchester City, pe 26 ianuarie.

 

Afla mai multe despre: tottenham hotspurtottenhamspursradu dragusinjaphet tangangaaugsburgmillwall 

viewscnt
Articole similare