Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti, lider pe piaţa transferurilor. Cristiano Bergodi îşi laudă patronul: "Dan Şucu gândeşte ca un om de afaceri important"

Rapid Bucureşti, lider pe piaţa transferurilor. Cristiano Bergodi îşi laudă patronul: "Dan Şucu gândeşte ca un om de afaceri important"

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid Bucureşti a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre transferurile realizate de club în această iarnă.

Rapidiştii au cheltuit cei mai mulţi bani pe piaţa transferurilor în această iarnă, la nivelul Superligii. Ermal Krasniqi (1.000.000 de euro), Borisav Burmaz (400.000 de euro) şi Florent Hasani (300.000 de euro) au fost achiziţiile giuleştenilor în această iarnă.

Alături de cei trei jucători pentru care Rapidul a plătit sume de transfer, pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi a semnat şi experimentatul mijlocaş croat, Damjan Djokovic.

Accidentările lui Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani au cauzat mari probleme pentru Rapid, pe finalul anului. Rapid se află pe locul patru înainte de reluarea campionatului după pauza de iarnă, la 11 puncte în spatele liderului, FCSB.

Cristiano Bergodi: "Sunt mulţumit de toate transferurile"

Cristiano Bergodi a vorbit despre transferurile de la Rapid, din această iarnă.

(n.r. "Mai aşteptaţi transferuri?") "Sunt mulţumit de toate transferurile. Nu am ce să le reproşez conducătorilor. Ceea ce a trebuit să luăm, am luat. Ne-am axat mai mult pe atac, pentru că am avut probleme, nu am avut aceeaşi continuate şi acelaşi randament în ultimele cinci-şase meciuri, după victoriile cu FCSB şi Universitatea Craiova. Cred că jucătorii nu au fost pregătiţi mental.

Cred că ne-am mişcat cel mai bine pe piaţa transferurilor. Nu le pot reproşa nimic conducătorilor. Dan Şucu gândeşte ca un om de afaceri important." a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Rapid va debuta în 2024 pe teren propriu împotriva unei echipe care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele partide directe, FC U Craiova 1948. Meciul se joacă vineri, 19 ianuarie, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodidan sucutransferuriermal krasniqidamjan djokovicsuperliga 

viewscnt
Articole similare