Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tragem linie când s-a îndeplinit sau nu". Veştile momentului la Rapid, înainte de reluarea Superligii. Ce se întâmplă cu Cîrjan, Petrila şi Rrahmani

"Tragem linie când s-a îndeplinit sau nu". Veştile momentului la Rapid, înainte de reluarea Superligii. Ce se întâmplă cu Cîrjan, Petrila şi Rrahmani

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, a oferit ultimele detalii din jurul echipei, înainte de reluarea Superligii. El a clarificat situaţia jucătorilor Cătălin Cîrjan, Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani. De asemenea, Angelescu a transmis aşteptările conducerii către echipă.

"Noi, conducerea, am făcut tot ce a ţinut de noi". Ultimele veşti din Giuleşti, înainte de Rapid - FCU Craiova

Victor Angelescu s-a arătat mulţumit de felul în care au decurs mutările rapidiştilor în pauza din iarnă. Acţionarul a susţinut că toate ţintele de pe piaţa transferurilor au fost atinse şi că acum Cristiano Bergodi şi lotul trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor. 

De asemenea, el a susţinut că mijlocaşul Cătălin Cîrjan rămâne la echipă, Rrahmani este apt, iar Petrila va reveni în săptămânile următoare. 

"Noi, conducerea, am făcut tot ce a ţinut de noi. Am adus jucătorii ceruţi devreme, ca să prindă tot cantonamentul. Transferurile sunt foarte bune, acolo unde ne-am dorit, n-am ratat vreo ţintă. Acum e momentul lor, al staffului şi jucătorilor, să demostreze. Da, Cîrjan rămâne. 

Trebuie să arătăm altfel, ne-am întărit. Nu am tras vreo line, avem încredere în Cristiano Bergodi. Tragem linie atunci când avem un obiectiv şi vedem dacă s-a îndeplinit sau nu. N-a avut postul ameninţat, dar nu înseamnă că nu ne dorim să începem bine, că am încheiat anul şchiopătând. Acum am transferat jucători valoroşi, a revenit Rrahmani, care e apt, şi ne aşteptăm să arătăm altfel. 

Petrila a reintrat în antrenamentele cu mingea. Estimăm că în două, trei săptămâni va putea juca. Acum avem doi, chiar trei fotbalişti pe post. E concurenţă între toţi, nu doar între Petrila şi Krasniqi. Cel mai bun joacă", a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport. 

"Nu s-au cerut transferuri în defensivă" la Rapid

Rapid joacă acasă cu FCU Craiova 1948, vineri, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Victor Angelescu a vorbit despre concluziile trase în urma cantonamentului. 

"Cred că am făcut un cantonament bun, ofensiv mi-a plăcut cum am arătat. Defensiv cred că n-am fost la un nivel bun. Cei care au venit mi s-au părut buni, dar sunt amicale, vineri să-i vedem într-un meci oficial. 

Nu s-au cerut transferuri în defensivă, am înţeles că sunt mulţumiţi cu cei patru fundaşi", a mai spus acţionarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: victor angelescucristiano bergodi rapidrapid superliga 

viewscnt
Articole similare