Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Halep revine pe teren, după o pauză de aproape doi ani. Anunţul oficial

NEWS ALERT | Halep revine pe teren, după o pauză de aproape doi ani. Anunţul oficial

Tenis

Comentarii

Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca, au anunţat organizatorii.

Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18.00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

”Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf”, a declarat Halep.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial la 29 august 2022, pierdut cu Daria Snigur, în turul întâi la US Open. La competiţia de la New York, sportiva a fost testată pozitiv cu roxadustat, iar de atunci este suspendată.

Andrei Pavel a afirmat: ”Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte omeni nemaipomenţi. Ne vedem acolo.”

Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale care au adus în sala polivalentă mii de fani ai tenisului. Primul a fost în 2019, un adevărat spectacol cu multe momente amuzante oferite de Simona Halep care a făcut show alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini. Nu a lipsit de la eveniment nici antrenorul ei de atunci, Darren Cahill.

Al doilea a fost un eveniment de gală, din 2022: meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat şi Robert Lindstedt şi Marius Copil.

Andrei Pavel a fost prezent la Sports Festival şi în 2018, alături de fraţii Bryan şi de Goran Ivanisevic, pentru un demonstrativ de colecţie.

”E greu să ne exprimăm pe deplin bucuria de a o avea pe Simona Halep din nou, pe teren, la un demonstrativ din cadrul Sports Festival. Simona este foarte iubită în România şi abia aşteptăm să o vedem din nou. Ea este un model pentru mulţi fani şi sportivi tineri, o inspiraţie prin determinare şi dedicare, iar modestia ei adaugă o notă de simpatie şi respect în comunitatea tenisului mondial. Pentru noi, este şi o prietenă apropiată, aşa că suntem alături de ea în momentele bune, dar şi în cele grele. Un lucru cred că e sigur: ne e dor tuturor de Simona în teren şi ne bucurăm că la Sports Festival putem să celebrăm pasiunea şi dedicarea ei pentru tenis”, a declarat Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival.

Afla mai multe despre: simona halepandrei pavelsports festival 

viewscnt
Articole similare