Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini, pregătit de primul meci oficial din 2024. Anunţul italianului despre transferul de marcă realizat de CFR Cluj

Andrea Mandorlini, pregătit de primul meci oficial din 2024. Anunţul italianului despre transferul de marcă realizat de CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a făcut o recapitulare a cantonamentului ardelenilor din Spania, a vorbit despre transferurile realizate de CFR şi despre primul meci oficial în 2024.

Tehnicianul italian a vorbit şi despre principalele transferuri realizate de CFR Cluj în această perioadă de transferuri, Omar El Kaddouri (33 de ani) şi Kader Keita (23 de ani).

Mandorlini a pus accent pe condiţia marocanului în vârstă de 33 de ani dar a menţionat şi aşteptările pe care le are de la fostul jucător de la Napoli, odată cu revenirea sa în formă fizică maximă.

El Kaddouri a jucat 108 meciuri în Serie A, pentru echipe precum Torino şi Napoli. Antrenorul echipei de pe locul doi din Superliga a menţionat şi faptul că nu se aşteaptă la alte transferuri importante, în această iarnă.

Andrea Mandorlini: "Am arătat bine cu Gent"

(n.r. despre cantonamentul din Spania) "A mers bine, suntem mulţumiţi, am avut şi câteva probleme de ordin fizic, dar puţine. E o perioadă importantă, băieţii ştiu, poate a fost puţin dificil pentru ei. Eu sunt mulţumit, am arătat bine în acel amical cu Gent. Mai sunt puţine zile, cred că mergem în direcţia corectă şi pregătim deja acest prim joc.

Sunt buni, foarte motivaţi, chiar şi cei tineri. Aşa cum am spus înainte, sunt mulţumit, vin la un club important, la o echipă care va da totul pentru a reduce din diferenţa de puncte, care îţi va juca toate şansele în play-off.

Keita e un jucător care deja juca, dar pentru Omar e puţin diferit, el a făcut o pauză, dar are motivaţie, e un jucător de calitate, încet, încet, cu puţină răbdare cred că va fi un jucător important aşa cum sunt şi cei cu calitate şi ne vor ajuta.

Perioada de mercato este încă deschisă. E nevoie să acceptăm, eu cred că schimbări importante noi nu o să mai facem, poate puţine, dar vedem. Mercato-ul e lung, dar pentru noi acum important e obiectivul nostru din primul meci." a declarat Andrea Mandorlini, pentru CFR TV.

 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr clujomar el kaddourikader keita 

viewscnt
Articole similare