Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al patrulea fotbalist transferat de CFR Cluj vine din prima ligă a Turciei! Mijlocaşul are trei prezenţe în echipa naţională a Coastei de Fildeş

Al patrulea fotbalist transferat de CFR Cluj vine din prima ligă a Turciei! Mijlocaşul are trei prezenţe în echipa naţională a Coastei de Fildeş

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, sâmbătă seară, că a ajuns la un acord cu Sivasspor pentru transferul jucătorului Kader Keita în Gruia.

CFR Cluj a anunţat venirea ivorianului Kader Keita

Mijlocaşul ivorian, în vârstă de 23 de ani, a fost crescut în Franţa, la academia celor de la LOSC Lille. Ulterior, Kader a evoluat în primul eşalon din Belgia, la KVC Westerlo, dar şi în prima ligă a Elveţiei, pentru FC Sion.

În ultimul an şi jumătate, Keita a fost jucătorul celor de la Sivasspor, fosta adversară a clujenlor în Conference League, echipă pentru care a bifat 31 de apariţii.

Până acum, Kader Keita a avut trei prezenţe la echipa naţională a Coastei de Fildeş, reprezentativă alături de care a participat şi la Jocurile Olimpice.

Este al patrulea fotbalist transferat de CFR Cluj, după Alan Aussi, Omar El Kaddouri şi Petar Mamic.

FC Argeş a împrumutat un mijlocaş de la CFR Cluj

Ziv Morgan, Ermal Krasniqi şi Yevgen Konoplyanka au fost primii fotbalişti plecaţi din Gruia, iar fosta campioană a mai anunţat o despărţire. 

FC Argeş a anunţat, sâmbătă, că a ajuns la un acord pentru împrumutul lui Isaac Nortey de la CFR Cluj.

Nortey, mijlocaş defensiv ghanez în vârstă de 23 de ani, urmează să facă vizita medicală şi ulterior să semneze cu FC Argeş.

Împrumutul va fi valabil un an şi jumătate.

Nortey a ajuns la CFR Cluj în vara acestui an, debutând pentru feroviari într-o partidă din Cupa României. Nortey joacă în Europa din august 2020, când a fost cumpărat de danezii de la Naestved. A mai fost la letonii de la Daugavpils, iar din august 2021 a ajuns în Israel. Mai întâi la Maccabi Bnei Reineh, iar din ianuarie 2023 a fost la Hapoel Umm al-Fahm.

Afla mai multe despre: transferuri cfr clujkader keita cfr cluj 

viewscnt
Articole similare