Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strategia celor de la FCSB, analizată în direct de Panduru: „Astea sunt cantonamente? Dacă ei cad în freză de la atât, noi ce puteam să mai spunem?” | EXCLUSIV

Strategia celor de la FCSB, analizată în direct de Panduru: „Astea sunt cantonamente? Dacă ei cad în freză de la atât, noi ce puteam să mai spunem?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Superliga se întoarce în forţă cu a doua parte a sezonului, iar echipele încep să revină din cantonamentul de iarnă.

Basarab Panduru a analizat strategia din cantonament a celor de la FCSB

Una dintre excepţii este FCSB, care va reveni în ţară abia cu o zi înaintea duelului cu UTA, programat luni, 22 ianuarie. Multe echipe s-au întors deja în ţară, dar liderul din Superligă abordează o altă strategie.

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat despre această abordare.

Dan Udrea: „Cum e mai bine să te întorci? Cu o săptămână înainte de campionat sau cu o zi înainte, aşa cum face FCSB?”.

Basarab Panduru: „Nu ai de unde să ştii ce e mai bine. De ce FCSB-ul vine direct la meci? A observat ceva de-a lungul anilor, că araţi într-un fel când vii cu o zi înainte, că arăţi diferit când vii cu o săptămână înainte? Lucrurile sunt puţin complicate. Echipele care aleg să vină cu o săptămână înainte joacă un meci amical şi apoi au câteva zile libere, dar ce faci cu zilele alea libere?”.

Emil Grădinescu: „Bei şi mănânci (n.r. râde), se duc să se distreze, apoi vezi că sunt rupţi şi vin în freză”.

Basarab Panduru: „Asta zic. Tu crezi că s-au dus să se odihnească şi începi să faci antrenamente. Dacă ei vin în freză, cum spui tu, îi duci şi mai în freză, dacă mai au freză în care să se ducă (n.r. râde). Aşa ajungi să te trezeşti că te întrebi ce faci la primul meci.

FCSB-ul cred că de-a lungul timpului a văzut lucrurile astea şi cred că de asta vine direct cu o zi înainte de meci. Dar e complicată treaba asta de gestionat.

Oricum, cantonamentele astea sunt nimic, zero, pe lângă ce făceam noi. Dacă tu spui că ei vin acum în freză după şapte zile, noi după o lună şi jumătate cum trebuia să venim? Chiar e complicat de gestionat”.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurucantonament 

viewscnt
Articole similare