Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga 1. Becali renunţă la FCSB şi se retrage definitiv din fotbalul românesc. Moment cheie în decizia latifundiarului: "Vreau să scap"

ŞOC total în Liga 1. Becali renunţă la FCSB şi se retrage definitiv din fotbalul românesc. Moment cheie în decizia latifundiarului: "Vreau să scap"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit din nou despre planurile sale de retragere din fotbal.

Nemulţumit de acţiunile celor de la FRF, Gigi Becali a deschis încă o dată subiectul retragerii sale din fotbal. Însă evenimentul despre care tot vorbeşte latifundiarul din Pipera întârzie să aibă loc în urma refuzurilor venite din partea fiicelor sale.

Gigi Becali a dezvăluit, în nenumărate rânduri, că se va retrage la o mănăstire în momentul în care cel puţin una din fetele sale va accepta să o preia pe FCSB. Conform declaraţiilor patronului vicecampioanei României, momentan, Teodora (28 de ani), Alexandra (27 de ani) şi Cristina (22 de ani) nu sunt interesate să preia acţiunile echipei.

Latifundiarul din Pipera a declarat că speră să o convingă pe una dintre cele trei fete să preia FCSB-ul pentru a se retrage cât mai rapid din fotbalul românesc.

"Mă gândeam să o termin, să dau acţiunile, dar fetele nu vor să ia acţiunile, ele nu au chef. Am un ginere, dar nu pot să dau averea… Asta se lasă la copil, nu la ginere.

Poate să las la nepoţi… Poate conving una dintre fete să îi dau acţiunile, să scap de ei. Au ajuns să mă cheme pe mine să dau explicaţii la fotbal… Se numesc ei între ei, fac ei între ei… Te doare capul la ce mizerii fac" , a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Omul de afaceri de 65 de ani vrea să-şi petreacă următoarea perioadă din viaţă la mânăstire. Acesta şi-ar fi anunţat deja apropiaţii că peste câţiva ani se va muta la un schit din judeţul Vâlcea. De altfel, finanţatorul FCSB ar fi fost cel care a construit mânăstirea din Pătrunsa, judeţul Vâlcea.

"Am construit o mânăstire în taină, una despre care nu ştie nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă", spunea, în trecut, Gigi Becali.

Latifundiarul vrea să-şi trăiască simplu anii şi a făcut mai multe vizite în zona unde ar urma să se mute. Ziare.com nota susţinea că Becali a cumpărat deja câteva sute de oi şi vizitează locul alături de ajutoarele sale de la FCSB, Ionuţ Luţu şi Alexandru Tudor. 

Afla mai multe despre: becalifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare