Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho a răbufnit după ce a fost criticat că şi-a luat o zi liberă: "Nu sunt Jose Harry Mourinho Potter, unii cred că sunt vrăjitor"

Mourinho a răbufnit după ce a fost criticat că şi-a luat o zi liberă: "Nu sunt Jose Harry Mourinho Potter, unii cred că sunt vrăjitor"
Comentarii

Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene AS Roma, a comentat cu ironie exigenţele şi aşteptările legate de funcţia sa, lăudând totodată munca depusă la gruparea "giallorossa", aflat la cinci puncte de calificarea în Liga Campionilor, un obiectiv "aproape imposibil", în opinia sa.

"Unii oameni cred că sunt un vrăjitor, că sunt Jose Harry Mourinho Potter, pentru că nivelul de aşteptare este foarte mare. Suntem la cinci puncte de locul patru, ne luptăm pentru ceva care este aproape imposibil dacă vedem nivelul rivalilor noştri, dar vom continua.

Trebuie să îmi apăr grupul şi să spun că este un grup serios, care lucrează şi suferă. Am pierdut derby-ul cu Lazio (0-1, miercuri în Cupa Italiei), jucăm pentru campionat, suntem la cinci puncte de un obiectiv foarte important", a declarat antrenorul lusitan.

Totodată, Mourinho s-a apărat în urma criticilor primite pentru că şi-a luat o zi liberă după meciul cu Lazio.

"'Nu accept în niciun fel ca profesionalismul meu, demnitatea şi inima mea pentru această muncă să fie puse la îndoială. Dacă există un exemplu perfect de profesionalism, eu sunt. Nu am ratat niciodată un meci în mai bine de 20 de ani de carieră, niciun antrenament, pentru mine nu există nici o boală sau proastă dispoziţie.

Din motive pe care nu le voi explica aici, am avut nevoie de o zi liberă şi le-am spus directorului şi proprietarilor, convenind că a doua zi după derby ar fi o zi bună pentru asta. Am stat 15 ore departe de Roma. Mi se pare ridicol să justific asta", a spus portughezul.

 

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare