Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a pus mâna pe telefon şi i-a scris lui Drăguşin. Ce i-a spus fotbalistul FCSB-ului: "Noi suntem prieteni foarte buni"

Octavian Popescu a pus mâna pe telefon şi i-a scris lui Drăguşin. Ce i-a spus fotbalistul FCSB-ului: "Noi suntem prieteni foarte buni"
Comentarii

Fost coleg cu Radu Drăguşin, Octavian Popescu a vorbit despre transferul fundaşului român la Tottenham. Duminică seara, fotbalistul cumpărat de Spurs de la Genoa a şi debutat în Premier League, în meciul încheiat la egalitate, scor 2-2, pe terenul lui Manchester United.

„Suntem prieteni foarte buni, am jucat când eram mici, am jucat patru ani la aceeaşi echipă. Îl felicit, am vorbit cu el aseară, i-am spus că sunt foarte bucuros pentru el, e extraordinar. Prin mesaje am vorbit.

Acest transfer ar trebui să ne motiveze pe cei mai tineri, să vedem că se poate şi că să muncim din greu. (n.r. – cine poate face pasul afară de la FCSB?) Coman, Darius Olaru, ei sunt cei mai în formă” , a spus Octavian Popescu pentru prosport.ro.

Drăguşin a debutat pentru Tottenham

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în Premier League, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, împotriva lui Manchester United şi încheiat la egalitate, 2-2, duminică seara, în cadrul etapei a 21-a.

United a condus de două ori pe ''Teatrul Viselor'', cum este supranumit legendarul stadion din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (3) şi Marcus Rashford (40), însă Tottenham a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (19) şi Rodrigo Bentancur (46).

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Tottenham se află pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte (40) cu Arsenal Londra, ocupanta poziţiei a patra, ultima care asigură calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp ce Manchester United se află pe locul 7, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: dragusinpopescu 

viewscnt
Articole similare