Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Vestea care îi poate aduce 600.000 de euro în conturi. ”A renăscut!”

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Vestea care îi poate aduce 600.000 de euro în conturi. ”A renăscut!”

Fotbal

Comentarii

În conturile celor de la FCSB ar putea intra 600.000 de euro, în următoarele luni, veniţi dinspre Italia!

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma a început să facă meciuri excelente la Bari, chiar şi spre surprinderea jurnaliştilor italieni.

Revine speranţe pentru FCSB, în cazul lui Malcom Edjouma

După un început slab spre foarte slab, jucătorul împrumutat de la FCSB a început să adune meciuri ca titular şi, totodată, laude din partea specialiştilor italieni.

Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Bari, sâmbătă, în victoria de pe teren propriu contra celor de la Ternana, scor 3-1, şi a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii veniţi pe ”San Nicola”.

  • Este al treilea meci consecutiv ca titular pentru Edjouma, în Serie B, după 0-0 cu Cosenza şi 1-1 cu Sampdoria.

După 20 de etape, Bari se află pe locul 10, cu 26 de puncte, la două puncte de primul loc ce asigură prezenţa în barajul de promovare în Serie A, ocupat în acest moment de Brescia. Mai sunt 18 etape şi se poate întâmpla orice.

Aşadar, dacă va continua pe această linie, nu ar fi exclus ca Malcom Edjouma să continue la Bari şi din vara viitoate. Asta ar însemna ca italienii să mai vireze alţi 600.000 de euro către FCSB, în afara celor 200.000 plătiţi deja în momentul întocmirii actelor de împrumut.

Primul dintre aceştia, Edjouma. Un caz misterios până acum câteva săptămâni, care acum pare să fi renăscut. Un alt jucător faţă de cel de la începutul sezonului.

Adaptarea este acum încheiată şi jucătorul francez, după doar câteva meciuri, a reuşit să-şi câştige rolul de titular, ieşind, după victoria cu Ternana (3-1), în aplauzele suporterilor de pe San Nicola.

Nimeni nu ar fi crezut că fostul jucător de la Steaua (n.r. - FCSB) ar fi capabil să ofere prestaţii atât de bune. Chiar şi Marino (n.r. - antrenorul) a rămas surprins”, au notat italienii de la ”tuttobari.com”.

Afla mai multe despre: barigigi becalimalcom edjouma 

viewscnt
Articole similare